FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI - RAPID

Steaua și Rapid vor să joace meciul din ”D” pe Arena Națională + Gabi Balint, unul dintre abonații roș-albaștrilor

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 21:40

Asociația Municipală de Fotbal București a anunțat echipele care vor evolua în Liga a 4-a și printre acestea se regăsesc CSA Steaua, AFC Rapid, AS Academia Rapid și CS FC Dinamo.

Oficialii CSA Steaua sunt gata să dispute partidele directe, turul și returul, cu Rapid pe Arena Națională, anunță TV Digi Sport.

Echipa Armatei a vândut deja 1000 de abonamente, la prețul de 150 de lei, și formația lui Lăcătuș consideră că meciul cu giuleștenii poate strânge mult mai mulți fani, acesta fiind motivul principal pentru care a ales Arena Națională.

Unul dintre cei care și-au cumpărat abonament la meciurile CSA Steaua este legenda echipei Gabi Balint, care și-a prezentat abonamentul la TV.

Lista echipelor din Liga IV-a: AFC Asalt, AFC Carmen, AFC Comprest GIM, CS FC Dinamo, FC Metaloglobus II, CS Progresul 2005, AFC Progresul 1944 Spartac II, AS Academia Rapid, AFC Rapid, AS Romprim, FC Sportul Studentesc SA, CSA Steaua, AS Termo, Tricolor FC, AFC Venus 1914 și ACS Victoria.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  23 August 2017, 16:17

Nicio surpriza, alt fost jucator, acum antrenor ratat, ofticat ca nu a fost numit la Steaua si enervat de jignirile adresate de Becali, alege sa se alature *** si sa sustina echipa kaki a armatei. Nu mai este loc pentru implicare armatei in sport in Romania anului 2017, membra NATO si UE, dar asta Balint baci la fel ca lakatos nu o inteleg, desi pozeaza in personaj modern conectat la actualitate. O rusine de fosta legenda, acum antrenor ratat, frustrat si buhait la fel ca lakatos. Steaua este una singura, echipa din Liga a I-a, recunoscuta de UEFA, FRF si LPF, in rest doar nostalgii comunisto-sovietice cu armata rosie in prim plan si cu tuterii de serviciu, printre care si balint baci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dimonty1
dimonty1  •  23 August 2017, 12:42

baaa steaua ie numai una si ne mindrim cu iea in toata lumea?? nu m-ai legati voi numele steaua cu liga a 4 a lacatus o sa ti para rau cand antrenai la becali si loai bani ierea bine nu acum nu m-ai ie steaua??

193893057647314
Bjorn Larsson  •  23 August 2017, 10:52

Balint un comunist care s-a aliat cu Cooperativa Socialista Armata, rusine Balint.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează