FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

Tensiune la Craiova după un nou eșec! Ultrașii au venit în cantonamentul echipei cu un mesaj clar: "Sunteți o rușine! Știința înseamnă suporterii, nu un patron gonflabil"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 20:34

Înfrângerea celor de la FC U Craiova, scor 0-2 cu Flacăra Horezu, a agitat din nou spiritele la club, iar fanii sunt tot mai nervoși din cauza rezultatelor modeste.

Ultrașii craioveni din Peluza Sud 1997 au trecut chiar la ultimatumuri și amenințări după acest eșec: "Sunteți o rușine pentru Știința" este mesajul pe care îl transmit jucătorilor.

Suporterii au venit acolo și cu un mesaj scris pe o pânză uriașă: "Știința înseamnă devotament și determinare, nu doar echipament Adidas purtat fără onoare".

U Craiova 1948 ocupă locul 8 după 7 etape cu doar 11 puncte în Seria a 3-a a Ligii a 3-a. Pe primul loc este Unirea Bascov, care are 17 puncte. Doar prima clasată promovează în Liga a 2-a.

"La meciul cu Horezu s-a asistat la încă o dezamagire din partea jucătorilor ce ar trebui să reprezinte Știința. Dacă ăsta e răspunsul la tot demersul nostru, e foarte grav! Șansele de promovare sunt aproape nule! De la eliminarea din Cupa României și până acum, se vede ca presiunile noastre au fost de prisos și ne-ați pus în situația de a trece la măsuri mult mai drastice, pentru că așa nu se mai poate! Sunteți o rușine pentru Știinta!

Noi facem eforturi din dragoste pentru echipă, iar voi parcă ați fi remunerați s-o afundați în noroi! Ne ofensați în mod direct și veți primi cât de curând răsplata din partea noastră! Luați-o drept un ultimatum: ori vă treziți, ori plecați! Știința sunt suporterii, nu un patron gonflabil și nici o mână de mercenari", este mesajul ultrașilor. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mobutu
mobutu  •  08 Octombrie 2018, 23:51
Postat de ucv1948 pe 08 Octombrie 2018, 22:02

De ce Peluza Sud mai sustine aceasta echipa , cand Tribunalul din Timisoara a decis ca adevarata Universitatea Craiova nu mai exista ..... Tot acest Tribunal a decis ca echipa din a 3-a a fost infiintata in 2017 iar echipa din prima liga in 2013 ... Astept raspuns ..

Se dau că îl înjură pe Mititelu la meciuri dar îşi fac selfie uri cu el prin tribuna.. Şi îşi pozeaza copiii cu el și îi expun apoi pe retelele de socializare... Ha ha ha ha ha aaa...

mobutu
mobutu  •  08 Octombrie 2018, 23:45

Ptr ca în prostia lor infinita cred că fam Mititelu a inventat Craiova MAXIMA, a sustinut fotbalul aici în Oltenia... fără ei, nu există fotbal in această parte de țara.. Nu contează ca Maximii sustin echipa, ca o sustin factorii locali de decizie, ca vin oameni din departari la meci.. Pt ei nu contează nimic.

neaadi
neaadi  •  08 Octombrie 2018, 23:26

*celorlalti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează