FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSM REȘIȚA

Transfer cu nume pentru Daniel Oprița! Și-a adus un fost elev de la Juventus București

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 14:27

CSM Reșița și-a reluat antrenamentele în vederea unui retur de campionat în care echipa va lupta până la capăt pentru obținerea promovării.

Chiar dacă distanța față de lider, ACS Șirineasa, este una însemnată, de 9 puncte la jumătatea întrecerii, rosso-neri vor un parcurs de maximă regularitate în retur.

Daniel Oprița și-a completat lotul cu o serie de nume importante precum Daniel Ene (CS Mioveni), Leonard Manole (ACS Șirineasa), Paul Copaci (Olimpia Satu Mare), Marius Staicu (ASU Poli Timișoara), Podină (ACS Poli) sau Vădrariu care revine în țară după o experiență la nivel inferior în Austria.

O altă mutare interesantă îl are în prim plan pe Valentin Bărbulescu, fostul căpitan al echipei Juventus București care va lucra din nou cu Daniel Oprița.

”Mă bucur că voi fi din nou lângă Oprița alături de care am făcut lucruri foarte bune la Juventus. Va fi foarte greu dar vom încerca și aici, la Reșița, să promovăm în eșalonul secund", a punctat Bărbulescu după primul său antrenament la gruparea bănățeană.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează