FOTBAL  »  LIGA 3  »  BRAȘOV

Trei echipe au pornit ca din pușcă în noul sezon din Liga a 4-a brașoveană! Un meci a fost 11-0, iar două s-au terminat 10-0

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 13:37

Precizia Săcele este primul lider al campionatului, după ce a trecut cu 11-0 (3-0) de Voința Hurez, echipă venită din Liga a 5-a, cu Bleambu reușind să înscrie de cinci ori, iar veteranul Coman trecându-și și el numele pe lista marcatorilor de patru ori.

"Sunt mulțumit de cum s-au comportat băieții în acest prim joc. E bucurăm de această victorie, dar avem mult de lucru, vom avea un an greu și când spun acest lucru mă gândesc la competitoarele noastre, care sunt foarte puternice pentru acest nivel", a spus Mihai Stere, antrenorul Preciziei.

Alte două echipe care s-au distrat la primul meci din sezonul 2017-2018 au fost Olimpic Zărnești, 10-0 pe teren propriu cu Avântul Dumbrăvița și AS "SR" Brașov, echipa Ligii Suporterilor Stegari, înființată în această vară, care a reușit același scor pe terenul celor de la Aripile.

"A fost un joc la discreția noastră, dar ultimele 20 - 25 de minute m-au nemulțumit total din punct de vedere al atitudinii. Băieții au crezut că dacă scorul este 8-0 sau 9-0 nu mai trebuie să jucăm. Nu vreau să evidențiez pe nimeni, remarc echipa. Pentru moral este un debut bun, dar nu ne îmbătăm cu apă rece. Avem atât de multe lucuri de pus la punct. Sperăm să fim pregătiți la meciurile cu echipele bune ale campionatului, care au omogenitate, joacă de mult împreună”, a declarat antrenorul lui AS "SR", Petre Lucian.

ACS Steagu Roșu, formație antrenată de Adrian Hârlab și Vasile Gherghe, a pierdut surprinzător la nou promovata Inter Tărlungeni (1-2, golul brașovenilor fiind marcat de Cosmin Ivan, fiul fostului atacant Marian Ivan), iar Colțea 1920, o altă echipă de tradiție a orașului, reînființată în urmă cu doi ani, a remizat (1-1), pe terenul unui alt Inter, cel din comuna Cristian, una din echipele grele ale "județenei" brașovene

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează