FOTBAL  »  LIGA 3  »  VIZITĂ

Un fost atacant de la PSG, Real Madrid și Juventus vine în România! Va da lovitura de start la un meci din Liga a 3-a

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 17:08

Nicolas Anelka a răspuns pozitiv invitației conducerii celor de la Foresta Suceava și va veni în România pentru a da lovitura de start a meciului dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți (Liga 3).

Relația foarte bună pe care acesta o are cu antrenorul gazdelor, Selim Benachour, l-a făcut să accepte fără să stea pe gânduri invitația la partida care se va disputa pe 30 noiembrie. Fostul campion european și câștigător de Liga Campionilor a jucat alături Benachour atât la PSG, cât și la Mumbai City.

"Ne bucură faptul că, la un meci pe care noi îl considerăm unul destul de important, alături de echipă noastră, va fi prezent, unul dintre cei mai mari atacanți din lume. Considerăm că prezența domnului Anelka la Suceava este un lucru extrem de benefic pentru fotbalul sucevean și ne bucură faptul că a ales să răspundă afirmativ invitației noastre. Sperăm ca această să nu fie singura vizită întrucât vom purta discuții legate și de alte proiecte", a declarat președintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, conform obiectivdesuceava.ro.

"Este o mare onoare ca o vedetă de talie mondială a sportului rege să fie alături de Foresta Suceava la acest eveniment. Domnul Nicolas Anelka va oferi lovitura de începere a partidei, urmând ca apoi să avem discuții despre viitoarele proiecte pe care dorim să le desfășuram împreună" Mihai Ungurian, vicepreședintele clubului Foresta

Nicolas Anelka (39 de ani) a evoluat în cariera sa la cluburi precum PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea și Juventus. Atacantul a adunat 69 de meciuri la naționala Franței, pentru care a punctat de 14 ori. În prezent este antrenor la una dintre grupele de copii și juniori la Lille.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează