FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Veste importantă pentru Daniel Pancu! S-a întors Robinho: "Suporterii știu să creeze o atmosferă cum doar în Brazilia poți vedea"

Robinho a marcat de 3 ori în 6 meciuri pentru Rapid
Robinho a marcat de 3 ori în 6 meciuri pentru Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 17:32

Rapidul lui Daniel Pancu se pregătește intens pentru revenirea în Liga a 2-a. Azi, antrenorul giuleștenilor a mai primit o veste bună: Robinho s-a întors la echipă.

Brazilianul care are 6 meciuri în tricoul vișiniu a revenit după perioada petrecută în Brazilia și se antrenează deja alături de colegii săi.

În prima parte a campionatului, Robinho a dat 3 goluri, unul dintre ele chiar la Slobozia, principala contracandidată la promovarea în Liga a 2-a.

„Sunt foarte fericit că m-am întors la Rapid! După perioada petrecută aici, pot spune că Rapid este clubul meu de suflet. În plus, suporterii știu să creeze o atmosferă cum doar în Brazilia poți vedea”, a mărturisit Robinho conform fcrapid.ro.

Rapid este pe locul 1 în Seria a 2-a a Ligii a 3-a. Are 38 de puncte, cu 4 peste Unirea Slobozia și 6 peste Afumați.

CITEȘTE ȘI:

Daniel Pancu aplică pentru a obține cetățenia unei alte țări » Ia în calcul să antreneze acolo în viitor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează