FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Victorie cu emoții pentru Rapid în penultima etapă din Liga 3!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 21:26

Deja promovată în eșalonul secund, Rapid a obținut cu emoții victoria în penultima etapă din Liga 3, scor 3-2, contra celor de la Înainte Modelu.

În runda cu numărul 29, rapidiștii s-au deplasat la Călărași, pentru întâlnirea cu Înainte Modelu.

Deivydas Matulevicius a deschis scorul în minutul 20, dar gazdele au restabilit egalitatea prin George Dobre. În partea secundă a jocului, Robinho a readus-o pe Rapid în avantaj în minutul 52, dar Modelu a egalat din nou, patru minute mai târziu, prin Alexandru Mitu.

Victoria Rapidului a venit în cel de-al treilea minut al prelungirilor, când Antonio Sefer l-a învins pe portarul advers.

Echipa de start a Rapidului: Ciuculescu - Băjan, Neacșu, Catrici, Oanea - Cârstocea, Duriță - Grigore, Robinho, Goge - Matulevicius.

Suporterii au fost din nou alături de echipa giuleșteană într-un număr mare. „Încă o seară frumoasă alături de cea mai frumoasă galerie”, au scris rapidiștii pe Facebook la finalul partidei.

În urma acestei victorii, alb-vișiniii s-au distanțat la 11 puncte față de echipa de pe locul secund, CS Afumați. De cealaltă parte, Înainte Modelu staționează pe locul 6, cu 36 de puncte.

Rapidul va încheia sezonul în Regie, cu un meci împotriva celor de la Axiopolis Cernavodă (locul 9), pe 25 mai, de la ora 18:00.

Vezi și: 

Adrian Mititelu vrea să facă un nou stadion în Craiova: „Va avea 12.500 de locuri. Construcția începe la vară!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează