FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

VIDEO FC U Craiova a efectuat vizita medicală » Visul lui Florin Costea: „Derby Craiova cu Craiova”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 13:33

FC U Craiova 1948 a efectuat vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Bănie.

Elevii lui Nicolo Napoli au început de câteva zile și antrenamentele, fără Sabin Lupu, Armășelu, cedați, și japonezul Ezaki (probleme personale), dar cu noile achiziții Cornel Suciu, Radu Criștiu (fundași), Claudiu Codoban, Vlad Boția (mijlocași), Robert Răducanu, Alexandru Avram (atacanți). 

Printre jucătorii care vor încerca și la retur să pună umărul la promovarea echipei în Liga a 2-a au rămas și fostele vedete din Liga 1 Florin Costea, Mădălin Ciucă și Ovidiu Dănănae.

„Dacă nu mă las în 2-3 ani poate voi juca iar cu fratele meu aici, la Craiova. La vară, vreau să mă văd cu Universitatea în Divizia B. Îmi doresc în 2 ani să văd un derby Craiova cu Craiova. Să fiu și eu pe teren. Vor trebui două stadioane pentru acest meci. Suporterii vor ține cu noi dacă vom fi în prima divizie”, a declarat Florin Costea (33 de ani) pentru Jurnal de Craiova.

Florin Costea a vorbit și despre Adrian Stoian, ultimul transfer de la FCSB, care are pe braț un tatuaj cu sigla Universității Craiova:

„Îi doresc mult succes lui Adrian Stoian. Am văzut tatuajul său, mulți iubesc această echipă. Dacă a avut ofertă bună de la Steaua, de ce să nu se ducă? Dacă-și dorește să îmbrace tricoul Universității, probabil va ajunge aici cândva”.

 

 Clasament Liga 3

clasament l3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
198939213804366
Adrian Addryano  •  20 Ianuarie 2019, 22:06

Este bine că o știre despre STIINTA suscită atât de mult interes pentru susținătorii echipei partidului.O știre despre echipa partidului băgată ILEGAL direct in liga a doua nu face atât rating pe cat o face o știre despre FC UNIVERSITATEA 1948!!!!!!!!!!!!!

1720140831409543
Cosmin Popa  •  20 Ianuarie 2019, 18:35
Postat de addytzu pe 20 Ianuarie 2019, 18:08

Cam așa ceva,este bine totuși că vin și fac rating încă îi interesează știrile despre STIINTA chiar daca postează numai tâmpenii!!!!!!!!!!!!!

Nu ne intereseaza nea Ady , ne amuzam si noi de prostia ta si de ce tampenii mai debitezi

addytzu
addytzu  •  20 Ianuarie 2019, 18:08

Cam așa ceva,este bine totuși că vin și fac rating încă îi interesează știrile despre STIINTA chiar daca postează numai tâmpenii!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează