FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

VIDEO + FOTO Scene reprobabile între jandarmi și ultrașii celor de la Petrolul » Gaze lacrimogene și spray-uri cu piper aplicate "victimelor colaterale"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 13:05

Jandarmii și ultrașii ploieșteni au fost părtașii unui adevărat război la meciul de sâmbătă, câștigat de Petrolul în deplasarea de la Aninoasa, scor 7-1.

Toate partidele Petrolului din Liga a 3-a sunt considerate de risc maxim. Jandarmeria a decis ca la partida de la Aninoasa să ia măsuri speciale de securitate. Partida începuse de câteva minute, iar fanii oaspeți încă nu ajunseseră în sectorul rezervat. Atunci a izbuncnit conflictul.

Forțele de ordine au utilizat gaze lacrimogene și spray-uri cu piper, chiar dacă printre fani se aflau și copii.

Conform celor de la InfoPloieștiCity.ro, răspunsul jandarmilor după acuzele de violență asupra copiilor a fost: "De ce ați luat copii la meci? Vina nu aparține jandarmilor, au fost victime colaterale".

Petrolul este liderul seriei 3 din Liga a 3-a, cu 38 de puncte acumulate după 14 etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ripper89
ripper89  •  18 Martie 2018, 19:19
Postat de tabaci pe 18 Martie 2018, 18:24

Cum adica de ce luam copii la meci? De cand avem "victime colaterale" in sport? Mai mult, de cand copii-s "victime colaterale"?

Jandarmul care a declarat asta ar trebui dat afara asa ca "victima colaterala".Ar fi frumos sa fie ai lui victime colaterale?Ce vina au copii lui ca tatal lor este prost?

tabaci
tabaci  •  18 Martie 2018, 18:24

Cum adica de ce luam copii la meci? De cand avem "victime colaterale" in sport? Mai mult, de cand copii-s "victime colaterale"?

sibelius
sibelius  •  18 Martie 2018, 16:53
Postat de adrian_riga pe 18 Martie 2018, 15:43

100% de acord cu ce a scris valeri mai sus. si cunosc f bine fenomenul. cu o mica observatie. fanii petrolului se duc acolo de placere, pe banii lor, pe cand jandarmii sunt acolo la serviciu, platiti de noi toti.

De placerea de a face scandal. La fel ca minunatii aia de la anumite echipe din liga I.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează