FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

VIDEO Hlistei ca Ibrahimovic! Gol magnific cu o execuție acrobatică a noii vedete de la Rapid! Giuleștenii nu i-au dat nicio șansă unei candidate la promovarea în Liga 1!

Cătălin Hlistei a înscris din foarfecă laterală în amicalul contra Chindiei
Cătălin Hlistei a înscris din foarfecă laterală în amicalul contra Chindiei

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 17:21

Rapid e pregătită de Liga a 2-a, iar asta se vede și în amicale, unde formația lui Daniel Pancu tocmai a învins-o pe Chindia, scor 2-0.

Formația lui Viorel Moldovan este o candidată serioasă la promovarea în Liga 1, însă n-a putut ține pasul cu Rapidul lui Pancu.

 Scorul a fost deschis de Hlistei, care a punctat cu o execuție deosebită, în stilul lui Zlatan Ibrahimovici. Goge a semnat cealaltă reușită a echipei giuleștene.

CLICK PENTRU VIDEO!

Hlistei a venit la Rapid în această iarnă, după ce a plecat de la Sportul Snagov, liderul Ligii a 2-a. Mijlocașul a marcat și în precedentele două amicale ale Rapidului.

"Mă pregătesc, sunt doar jocuri de verificare. În campionat sunt mai importante golurile. Eu vreau să îmi ajut cât mai mult echipa ca să promovăm cât mai repede" , a declarat Cătălin Hlistei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează