FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

VIDEO Pancu a fost colindat de suporterii Rapidului » Antrenorul a început să cânte: "Am venit să colindăm, gloriile nu le uităm"

Foto: TV Telekom Sport
Foto: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 12:28

Mai mulți suporteri rapidiști au plecat să colinde gloriile giuleștenilor, iar acestora li s-a alăturat și Daniel Pancu, antrenorul Rapidului.

"E o acțiune extraordinară. Acum mergem să colindăm toți șefii de galerie pe care i-a avut Rapidul. Azi am auzit și eu câteva cântece în premieră", a spus Pancu la TV Digi Sport. Apoi a început să cânte: "Am venit să colindăm, gloriile nu le uităm".

Vezi VIDEO cu colindele rapidiștilor!

Pancu a oferit și o veste minunată rapidiștilor și a confirmat că baza Pro Rapid va fi recondiționată, informație oferită în urmă cu două zile de GSP.ro.

"Pro Rapid va trece la Primăria Generală, care o va da în administrare primăriei de sector. Undeva la mijlocul lunii ianuarie vor începe lucrările acolo", a adăugat Pancu.

835997 12 prorapid 4
Fotografie recentă de la Pro Rapid: parcă e o imagine din Jurassic!

Nu există o dată clară când se va muta echipa, dar cert este că la începutul lui 2019 vor începe lucrările de renovare.

După ce acestea vor fi finalizate, echipa se va muta acolo pentru pregătire. Meciurile le va juca în Regie, pe stadionul Sportul, asta pentru că arena din Giulești va fi demolată pentru a fi reconstruită, fiind în programul pentru Euro 2020.

  • Rapid are 38 de puncte și e pe primul loc în Liga a 3-a, cu 4 peste Unirea Slobozia, principala contracandidată la promovarea în Liga a 2-a.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Decembrie 2018, 13:11

FRUMOS!!! Mult RESPECT inegalabililor suporteri Rapidiști!!! Vă doresc Un Crăciun Fericit!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează