FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

A scăpat de rușine! AMFB a schimbat decizia și Rapidul n-a mai pierdut la "masa verde"

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2018 14:15

Asociația Municipală de Fotbal București a îndreptat greșeala făcută la începutul acestei luni când a decis ca juniorii Rapidului născuți în 2006 să piardă la "masa verde" meciul cu Voinicelul.

Așa cum a precizat Ovidiu Burcă pentru GSP.ro la începutul lunii octombrie, AMFB a îndreptat greșeala și echipa Rapid n-a mai fost sancționată cu pierderea meciului la ”masa verde”. Motivul incriminat la vremea respectivă de AMFB era reprezentat de faptul că echipamentele ambelor echipe era la fel, iar giuleștenii au schimbat tricourile cu echipamentul de antrenament.

"Îndreaptă eroarea materială din dispozitivul hotărârii, în sensul că menține rezultatul din teren al jocului, 3-0 în favoarea echipei Voinicelul, iar nu sancționează echipa FC R SA cu pierderea jocului prin forfait. Menține în rest formularea dispozitiviului", scrie pe site-ul AMFB.

"ERAU ECHIPAMENTELE LA FEL"

"Este vorba despre meciul de la grupa de 2006, unde culorile echipamentului principal erau identice la ambele echipe. Noi am schimbat în echipamentul de antrenament, cu acordul echipei adverse. S-a trecut asta și în raportul de joc, jucătorii au avut numere doar pe șorturi.

Am jucat într-un echipament de antrenament tocmai pentru a se putea face diferențierea. Nu înțeleg decizia, pentru că s-au pus de acord și antrenorul advers, dar și observatorul de joc. Asta mi-a transmis antrenorul de la 2006. Este făcut un raport în care s-a consemnat acest lucru", afirma Ovidiu Burcă, team managerul Rapidului, la începutul lunii.

GSP.ro a prezentat cazul în urmă cu două săptămâni. Mai multe detalii AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close