FOTBAL  »  LIGA 4  »  VICTORIA - CSA STEAUA

BĂTAIE LA MECIUL STELEI // EXCLUSIV Prima reacție a lui Răzvan Deaconu, jucătorul care l-a luat la pumni pe stelistul Mihai Cosmin: „Am avut o reacție involuntară”

Răzvan Deaconu
Răzvan Deaconu

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2019 09:09

VICTORIA - CSA STEAUA. Răzvan Deaconu, 33 de ani, mijlocașul celor de la Victoria, a vorbit despre incidentele grave de la meciul cu Steaua, în care a fost protagonist. Partida a fost oprită în minutul 70, la 9-o pentru „militari”, după ce gazdele au rămas cu prea puțini jucători pentru a continua jocul, din cauza eliminărilor și accidentărilor. 

  • Context: la scorul de 5-0, în minutul 35 al primei reprize, s-a iscat o bătaie generală, din care cel mai rău a ieșit Mihai Cosmin, de la CSA. Răzvan Deaconu de la Victoria l-a băgat într-o serie de pumni, iar stelistul a ieșit de pe teren desfigurat, cu fracturi ale oaselor feței! DETALII

Răzvan Deaconu a fost vineri seară la poliție pentru a da o declarație, iar azi a vorbit pentru GSP.ro despre scenele violente din meciul de ieri. 

„Îmi pare sincer rău pentru conflictul avut la meciul cu CSA Steaua. Îmi cer scuze public față de familia jucătorului și față de Mihai Cosmin, pe care îl stimez ca fotbalist și cu care nu am nimic personal.

Totul a degenerat în momentul în care rivalii  m-au agresat fizic în urma unui meleu. Fiind 5-6 jucători de la CSA în jurul meu, am avut o reacție involuntară, în legitimă apărare. Regret cele întâmplate!”, a declarat Răzvan Deaconu.

CE SE VEDE PE IMAGINI

La mijlocul terenului, stelistul Predescu îl împinge pe cel care l-a faultat.  Deaconu (fotbalistul cu părul lung) se repede și îl bruschează din spate pe Predescu. E momentul când intervine și Mihai Cosmin, care îl împinge pe Deaconu. Jucătorul Victoriei devine violent și îl pune la pământ pe stelist cu lovituri cu pumnul. 

VIDEO/ Scenele VIOLENTE, LA MINUTUL 50. ATENȚIE, iMAGINI DURE!

 

Toate detaliile de le meciul Victoria - CSA Steaua și de la bătaia dintre jucători, pe larg, AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
shark_34
shark_34  •  04 Mai 2019, 22:10
Postat de shark_34 pe 04 Mai 2019, 13:24

***

De ce am fost cenzurat?Am zis că lăcătuș,dacă îl prindea pe burtos,îi făcea pe teren bypass gastric.Ce a deranjat?????

1198766430181192
Abigail Laslas  •  04 Mai 2019, 18:32

pacat ca nu au fost mai multi involuntari ca el

1213785285311900
Adrian Ionica  •  04 Mai 2019, 16:53

Ce sportiv e acest *** cu *** ,,ca ***"?..frf e de vina ca permite astfel de meciuri intre zidari si gropari !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close