FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Cadou de Crăciun pentru fanii rapidiști » Superjucătorul care s-a înțeles cu Academia Rapid

FOTO: Academiarapid.ro
FOTO: Academiarapid.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 19:49

Academia Rapid s-a înțeles în mod oficial cu fundașul Vasile Maftei (36 de ani), anunțul fiind făcut în această seară prin intermediul site-ului oficial.

Maftei, legendă a Rapidului, unde a petrecut 9 sezoane, este primul transfer al iernii pentru echipa care speră să promoveze în Liga 3-a și să preia brand-ul falimentar al Rapidului.

Ultima oară în Liga 1, la FC Voluntari, Maftei a jucat de-a lungul carierei pentru Tractorul Brașov, Rapid, Unirea Urziceni, CFR Cluj și Concordia Chiajna.

Academia Rapid e pe 2 în Liga 4-a București, cu 38 de puncte, la egalitate cu contracandidata Steaua. 

La echipa din Liga 4-a evoluează alte două legende ale Rapidului, Daniel Niculae și Daniel Pancu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mircea1957
mircea1957  •  25 Decembrie 2017, 16:42

Craciun fericit baieti! Hai Rapid!

badeadorian
badeadorian  •  25 Decembrie 2017, 11:30
Postat de jackies pe 25 Decembrie 2017, 00:47

Ce fata de agricultor spaniol are Maftei asta, zici ca acum sa dat jos din tractor :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dar lasati ca asta se potriveste cu peisaju *** :)))))))))))))))))))))

Unde era Adonis !!! Cred ca realizezi ca esti un nimeni in raport cu Maftei sau eventual Lovin ....

legendavisinie
legendavisinie  •  25 Decembrie 2017, 05:11
Postat de catalynn pe 25 Decembrie 2017, 03:18

Nu e nicio supriza, se stia despre acest transfer de mult timp, desi ii zice Academia Rapid, ceea ce te duce cu gândul la tinere talente, vad ca oamenii încearcă sa creeze un fel de Rapid Old Boys ... In ce priveste promovarea io unul astept cu interes data de 15 Ianuarie, cand conform noului regulament FRF toate cluburile trebuie sa se demonstreze ca au sau aparțin unui entități cu personalitate juridică, ceea ce Judecătoria Sector 1 a refuzat Academiei in prima instanța. Recursul nu va fi judecat pana pe 15 Ianuarie, asta e clar, insa e oricum putin probabil sa schimbe ceva. Si ca sa fie tacâmul complet Academia nu poate obține personalitatea juridică “datorita” unui alta Rapid (AFC) :-)))

Până la data de 15 ianuarie 2018, fiecare asociaţie judeţeană are obligaţia de a trimite, la Departamentul Competiţii al FRF, un tabel cu cluburile/asociaţiile sportive participante la campionatul Ligii 4, ediţia 2017/2018. Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 11 iunie 2018, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează