FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Colonelul Cristian Petrea și-a dat demisia de la CSA! Cine e noul șef de la Steaua

Colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu // Foto: rft.forter.ro
Colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu // Foto: rft.forter.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 12:03

Colonelul CSA Cristian Petrea a fost înlocuit cu Bixi-Pompiliu Mocanu, care a fost detașat și împuternicit pe o perioadă de 6 luni în funcția de comandat al Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Conform unui comunicat emis de CSA, " Colonelul Cristian Petrea a fost eliberat la cerere din funcția de comandant al CSA „Steaua”, fiind numit într-o funcție în cadrul Ministerului Apărării Naționale".

Cine e Bixi- Pompiliu Mocanu

"Colonelul Mocanu este angajat al MApN din anul 1985, fiind absolvent al Academiei de Înalte Studii Militare din București, în anul 2002, ca șef de promoție. Printre funcțiile îndeplinite de-a lungul carierei, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu a comandat Baza Sprijin Logistic „Muntenia” și Școala de Aplicație pentru Logistică „Gl. Constantin Zaharia”.

Este veteran al teatrelor de de operații, cu cinci misiuni executate în Afganistan și două în Angola. De la data de 1 decembrie 2017, colonelul Mocanu a îndeplinit funcția de șef de stat major al Comandamentului Logistic Întrunit", se arată în comunicatul CSA.

Echipa de fotbal din Liga a 4-a a celor de la CSA București e lider în campionat, cu 22 de puncte după primele 8 etape.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
vladut12
vladut12  •  23 Octombrie 2018, 14:40

Ce echipa? CSA? In ce liga? A IV-a? Scrieti de liga 1 si de Steaua!

alexzece
alexzece  •  23 Octombrie 2018, 13:39

E bine ca ne dam seama ca traim in comunism, lumea deja nu se mai ascunde sa il poleieze intr-o democratie falsa.

randomm.
randomm.  •  18 Octombrie 2018, 00:20
Postat de para.para pe 15 Octombrie 2018, 21:33

"Echipa de fotbal din Liga a 4-a a celor de la CSA București e lider în campionat, cu 22 de puncte după primele 8 etape." - Pentru gigistii hartiei sau hartia gigistilor, echipa de fotbal a celor de la CSA se numeste contrar religiei si vietii voastre, STEAUA BUCURESTI.

treaba este ca,chiar cei de la csa i-au spus asa. ramane cum am spus,urmeaza marea impacare,bixi este omul lui zisu,cel care i-a vandut echipa lui becali. s-a cam terminat smecheria. cam asta este primul semn,bine observat de tine.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează