FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua a transferat mai mulți jucători: „Din lot fac parte Moise, Adrian Ilie și Nițu” + Ce salarii au jucătorii

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 17:31

CSA Steaua pregătește returul Ligii a 4-a în cantonamentul din Antalya, unde va avea trei amicale: cu Yenisey 2, cu Tom Tomsk şi cu o echipă din liga a treia din Turcia.

„Din lotul echipei mari în acest retur de campionat vor face parte şi patru jucători de la juniorii republicani Moisie, Tudor, Adrian Ilie şi Niţu. Sunt jucători care au intrat în programul de pregătire al echipei de seniori şi pe care cred eu că ne vom putea baza în momentul în care vom avea nevoie în Liga a III-a.

Au plecat câţiva jucătorii, din diferite motive. În locul lor, au venit patru jucători, mă refer Plăcintă Mihai, Drăguşin Cristian, Stoica Florin şi Mihai Cosmin. Sunt jucători care au evoluat cel puţin la nivelul ligii a treia, aşa că eu cred că aceşti jucători ne pot ajuta în obiectivul pe care noi ni l-am propus”, a spus Marius Lăcătuș într-o conferință de presă, citat de TV Telekom Sport.

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre salariile jucătorilor: 

„Cred că un soldat din cadrul Armatei Române câştigă mult mai mult decât un fotbalist care joacă în liga a patra. Eu vreau să le mulţumesc jucătorilor mei că au fost înţelegători şi, cel puţin cei care sunt mai vechi, au fost înţelegători şi au acceptat faptul că salariile lor au stagnat. Banii care li s-au promis în primul an, aceiaşi bani îi primesc şi acum. Au înţeles că odată ce nu ne-am îndeplinit obiectivul, e foarte greu să creşti salariile”.

Citește și:

Steaua București a pierdut partida cu CNA Barceloneta, din etapa a 8-a din grupa A a Ligii Campionilor la polo: 10-14

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
104343947122875
Anton Pan  •  08 Februarie 2019, 11:49

Ce personaj trist, jalnic a devenit acest fost jucator, devenit acum antrenor ratat, conectat la banii publici, la solda, papa si haine gratis plus pensie speciala. Pentru toate pomenile astea, netotul a acceptat sa fie paravanul ofiterasilor smenari din MApN si CSA, care au creat facatura FC Kaki2017 pentru a folosi fotbalul ca paravan pentru ingineriile lor financiare care au dus Steaua aproape de faliment in 1998 si au facilitat preluare ei de catre Jiji, prietenul de atunci al generalilor si coloneilor care se infruptau din banii din fotbal. Greu de inteles cum Romania inca mai pastreaza aberatia CSA infiintata de ocupantul sovietic, care continua sa polueze si capuseze sportul profesionist romanesc.

popescu222
popescu222  •  08 Februarie 2019, 10:16
Postat de partea47mea pe 07 Februarie 2019, 19:10

Baieti de caracter !Multi dintre ei ar face fata cu brio si in liga a 2-a pentru ca au valoare.In plus sunt tineri si au posibilitati de dezvoltare.Felicitari Marius Lacatus pentru munca depusa , ca intotdeauna, in spiritul de mare stelist.

Postare de angajat MApN, poate de la departamentul de comunicare ca n-are greseli de ortografie.

229577630783922
Nicola Gigi-Romeo  •  08 Februarie 2019, 03:01

Forza Steaua! Hai, baietii!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează