FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0

CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0 // VIDEO + FOTO 3 detalii de la derby-ul din Liga 4: „masculii alfa” din teren, nemulțumirile suporterilor și o ipostază inedită cu Ștefan Iovan :)

Articol de , - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 21:43

Vechi rivalități au ieșit la lumină în confruntarea old school din Liga 4, dintre CSA Steaua și CS FC Dinamo, câștigată de roș-albaștri cu 3-0.

Steaua - Dinamo nu înseamnă doar arene arhipline, transmisii 4K și un public numeros la stadion, sub lumina reflectoarelor.  Mai nou, derby-ul a „retrogradat” câteva ligi mai jos, unde se desfășoară pe cu totul alte coordonate.

Aceste lucruri s-au simțit din plin pe Terenul 5 din Complexul Ghencea, unde CSA Steaua, formația care pretinde că e continuatoarea echipei care câștiga Cupa Campionilor Europeni în 1986, a înfruntat un „hibrid” zămislit de Nicolae Badea mai mult pentru a-i pune bețe-n roate lui Negoiță.

Dacă pe teren nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei, câteva întâmplări culese din tribune și din culise au atras atenția.

1. Dinamo, subordonată încă de la vestiare

Jucătorii dinamoviști au părut copleșiți de presiunea exercitată de ultrașii roș-albaștrilor. Încă de la vestiare au părut timorați, steliștii fiind „masculii alfa” din teren.

csa steaua - cs fc dinamo
Steliștii dau tonul mobilizării înainte de meci 

Jucătorii lui Marius Lăcătuș au fost surprinși mobilizându-se reciproc. „Haideți să-i batem, jucăm tare, vom fi mereu primii la minge!”, s-au exteriorizat aceștia.

Citește AICI cronica partidei CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0

2. Indicații inedite ale lui ștefan iovan

Ștefan Iovan, secundul lui Marius Lăcătuș, a fost la fel de activ ca principalul roș-albaștrilor, oferindu-le în permanență indicații jucătorilor.

Ce a surprins însă? Poziția din care legendarul „Fane” Iovan oferea sfaturile jucătorilor săi. Stând jos, pe o ladă în culoare kaki, specifică Armatei :)


Ștefan Iovan, indicații old-school

3. Din nou nemulțumiri

Ultrașii au creat spectacol la începutul meciului, când au afișat și o scenografie în memoria unui camarad de peluză dispărut în urmă cu 10 ani. 

Totuși, câțiva dintre fanii roș-albaștrilor și-au exprimat dezamăgirea la începutul meciului, nemulțumiți de investițiile făcute la echipă. Susținătorii Stelei se plângeau de lipsa transferurilor și făceau o comparație cu urmăritoarea Carmen, care a adus câteva nume importante.

BONUS: Atmosfera creată de ultrașii Stelei la finalul meciului: 

cp 3655 +19 FOTO

Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 4, cu 61 de puncte, 6 mai multe decât Carmen București și 10 peste rivala CS FC Dinamo.

Vezi și: Lăcătuș cheamă lumea alături de proiectul Armatei: „Sunt sigur că se va întâmpla asta dacă promovăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
104343947122875
Anton Pan  •  07 Aprilie 2019, 12:09

Inapoi la Ghencea militar cu toți *** grobieni care cred ca mai pot tine in viața oribilitatea stalinista CSA impusa cu forța de ocupația sovietica intr-o țara democratica membra UE! Sa ne spună mâncători de firimituri de la popota CSA, rjka, catalynn, lucghencea, etc in ce tari din UE mai exista *** CSA??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  07 Aprilie 2019, 10:28

Pai acest ziar nu dorește sa prezinte realitatea din acte , in care se spune clar , ca fc fcsb nu este continuatoarea stelei cea care a câștigat CCE ,pentru ca se supăra jiji pe ei și nu le mai Răspunde la telefon ,toți stelisti adevărați nu becalioti știu care este Steaua bucuresti jiji nu a cumpărat niciodată clubul de fotbal restu nu mai are rost sa comentam gigistii rămân cu gigi la fc Pipera iar Steaua este cea din ghencea lucru demonstrat de justiția romana .!

i_l_caragiale
i_l_caragiale  •  07 Aprilie 2019, 09:49

Aceștia sunt autenticii ultrasi stelisti. De ce (în alte articole) îi numiți pe parlitii ce susțin FC FCSB tot stelisti?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează