FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua l-a transferat pe Marius Pena, campion al Ligii 1 și marcator în Champions League: „Am venit pentru suporteri”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 14:13

CSA Steaua și-a dat seama că, pe lângă jucătorii tineri pe care-i are, are nevoie și de fotbaliști cu experiență, iar astăzi a anunțat transferul lui Marius Pena (33 de ani).

Atacantul a câștigat campionatul cu Oțelul Galați în 2011 și a bifat șase meciuri și un gol în Liga Campionilor, cu FC Basel, scor 1-2.

„Urmează să fie oficial în curând, după ce îmi rezolv nişte probleme. Sunt motivat de idee, aş veni la Steaua pentru că vreau să văd cum e fotbalul cu suporteri.

Am uitat cum e cu galerie, cu zgomot, cu agitaţie, de la Galaţi n-am mai trăit aşa ceva. Mă uit şi la Liga 1, în afară de derby-uri nu mai vezi meciuri cu suporteri. Deci asta mă atrage la Steaua, plus faptul că au un proiect foarte interesant, sper să îi pot ajuta!”, a spus Marius Pena, pentru Prosport.

Fotbalistul a jucat ultima dată în Liga 1 pentru Concordia Chiajna, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la FC Național, Torpedo Moscova, FCSB II, Rapid, Râmnicu Vâlcea și FC Baku.

207 meciuri are Pena în Liga 1, reușind 32 de goluri și 22 de pase decisive

Citește și:

Marius Niculae a semnat cu Dinamo lui Badea și va reveni pe teren la 37 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
105662257060988
Eugen Qy  •  22 Martie 2019, 03:26

O tot tii ca inecatul de ceva vreme cu Cluburile infiintate de armata sovietica ! Inexact , TOTAL INEXACT! Clubul SPORTIV al ARMATEI STEAUA Bucuresti era intr-o furmula incipienta inca de pe vremea Regelui Carol I , avand sectii de SCRIMA,gimnastica, atletism si CALARIE si era infiintat de Conducerea Superioara a ARMATEI ! Ulterior DENUMIREA comunista de care tot faci mare tam-tam, a fost data de ANA PAUKER mare admiratoare a Rusilor la fel cum esti TU, mare admirator al Ciobanului plin de bani, gb. Acest GROBIAN personaj(gb)N.B. a avut scopul (dat de REBUTURILE fostei SECURITATI-care era insetata de RAZBUNARE) de a FALIMENTA si de a DISCREDITA, acest URIAS CLUB ROMANESC si de a mai rupe, putin cate putin, Gloria postbelica a poporului roman ! Personajul a fost ATENT MONITORIZAT de sectiunea care se ocupa cu propaganda din fosta SECURITATE si care acum este in spatele mai multor activitati propagandistice ale unor institutii, (nu intru in amanunte ca s-ar putea sa ti se abureasca ochelarii (de cal))... Asta a fost tot ce am vrut sa iti comunic deocamdata, ca prea insisti cu niste clisee invatate la scoala lu' Soros prajit !!!

masinameaeata
masinameaeata  •  22 Martie 2019, 01:04
Postat de Anton Pan pe 21 Martie 2019, 17:01

Stupefiant, revoltator, sinistru, de neiertat! In Romania inca mai exista cluburi sportive militarizate create de sovietici!!! Intr-o democratie reala nu este admis amestecul brutal si abuziv al armatei in sportul profesionist. In afara Romaniei nu mai exista nicio tara ex-socialista acum membra UE, care sa mai fi pastrat relicve anacronice si parazite precum CSA. Pna cand???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prolificul
prolificul  •  21 Martie 2019, 21:57
Postat de herman25 pe 21 Martie 2019, 17:49

gigisti prosti (scuze pentru pleonasm) se aduna sa injure Steaua.

ba prostane nu injura Steaua...injura noua echipa de abia infiintata, CSA... chiar daca au pierdut marca si dreptul de a se mai numi Steaua,pentru milioane de suporteri tot FCSB este continuatoarea,ca majoritatea nu sunt de acord cu comportamentul patronului asta e alta poveste,doar vezi ora la care este postat acest articol..si doar cateva comentarii in decurs de 8 ore!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează