FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Daniel Pancu, mesaj dur către Dumtru Dragomir: "Mă face pe mine fosilă? E tragic ce spune" » Dezvăluie marea problemă a Academiei Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 11:24

Daniel Pancu a avut un răspuns pentru Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, care a spus că fanii vor veni doar la acest meci și că nu au ce să vadă la meciurile din Liga a 4-a.

"Nu se face ceea ce a făcut domnul Dragomir. Este o declarație tristă, chiar tragică, pentru fotbal. Un om care a condus fotbalul românesc atâția ani a transmis un mesaj public prin care le-a cerut oamenilor să nu vină la stadion. Păi, unde să se ducă? La Bistrița-Ceahlăul? Mă face pe mine fosilă?O fosilă ca mine atrage 50.000 de spectatori în 2018. El nu știu dacă atrage patru suporteri pe stadion

Noi am avut cei mai puțini fani marți, la meciul cu Victoria, când au fost 950 de bilete vândute. În rest, am avut de la 1.430 de fani, până la 11.000, în meciul cu Steaua, din tur. Nu e doar foc de paie. Fanii nu vin doar la meciul cu Steaua", a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Ce a spus Dragomir

"Nu va însemna nimic dacă vor veni mulți fani la CSA Steaua - Rapid. Și la Rangers, în Liga a 4-a din Scoția, veneau 40.000 de fani. La Liga a 4-a vine lumea o dată sau de două, își dă seama că nu are ce să vadă și pleacă. Nu va mai veni nimeni.

Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbaliști care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri", a spus Dumitru Dragomir la Pro X, pe 10 aprilie

  • CSA Steaua - Academia Rapid este sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

"Trebuie să obținem personalitate juridică"

Atacantul a vorbit și despre situația de la Academia Rapid: "Acum nu avem personalitate juridică. Nu putem juca în Liga a 2-a sau a 3-a. Nu putem vorbi despre promovare fără personalitate juridică. Primarul se ocupă de acest aspect. A zis să nu ne batem capul cu asta.

După ce obținem personalitate juridică, vor fi mai mulți pași. Vom pune la punct Centrul de Copii și Juniori, care va fi la ProRapid. E bine că se face și stadionul, așa cum a anunțat primul ministru. Când se va dărâma Giuleștiul, cred că vom juca în Regie. E cea mai bună variantă", a adăugat Pancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
alex_1973
alex_1973  •  13 Aprilie 2018, 20:49

Domnilor de pe acest site dv.acordați cartonase galbene pentru poștari utilizatorilor dar nu va uitați în ograda proprie ce fel de articole postati.Ar trebui sa va acordați singuri cartonase roși pentru articolele cu caracter jignitor asupra fotbaliștilor și suporterilor

mircea25
mircea25  •  13 Aprilie 2018, 19:17

Din pacate, Dragomir e senil, spune numai aberatii. El nu are cum sa inteleaga faptul ca adevaratii suporteri raman langa adevaratele echipe si nu conteaza liga in care joaca. Este o dezamagire de moment ca adevaratele echipe de traditie joaca prin ligile inferioare,pe termen lung lucrurile se vor aseza. Suporterii aduc interes asupra unui club, implicit investitori,publicitate,faima, perspective. Din pacate acest lucru a fost uitat in ultimul timp de toata lumea implicata in fenomen.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  13 Aprilie 2018, 19:06

militica dragomir de cand mananca prajituri in loja fecesebeeeee,militica e fosila de vreo 25 ani.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează