FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Direct în ISTORIE! Moment memorabil pe care îl pune la cale Peluza Sud! Ce se va întâmpla sâmbătă

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 14:17

Suporterii Stelei de la Peluza Sud, care sunt de partea celor de la CSA Steaua în războiul cu FCSB, sunt gata de un moment memorabil, ultimul înaintea demolării stadionului "Steaua".

Ultrașii roș-albaștrilor se vor strânge sâmbătă, de la ora 13:30, în peluza de unde și-au susținut în sute de rânduri favoriții. Fanii sunt așteptați cu fulare și steaguri, pentru o ultimă poză din Ghencea.

Apoi, ultrașii vor face deplasarea către Stadionul Chitila, unde CSA Steaua va întâlni Vis de București, de la ora 17:00, în etapa a doua din campionatul Ligii a 4-a București.

sud steaua

"Pentru zecile de meciuri memorabile, pentru cele peste patru decenii în care ne-a fost ACASĂ, pentru că aici ne-am format și aici am crescut împreună, sâmbătă, la ora 13:30, sunteți așteptați cu toate steagurile de fluturat, să facem o ultimă poză în peluza din Ghencea! După, în jurul orei 16, vom pleca în prima noastră deplasare din acest sezon", e mesajul celor din Asociația Steliștilor 1947. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
alex_1973
alex_1973  •  30 August 2018, 21:19
Postat de sala_dalles pe 30 August 2018, 18:53

Astazi vor fi in jur de 30.000 de mii . Bucurestenii si pe timpul meu erau pretentiosi si nu suportau necalificari . Daca nu ajungeti in grupe nu mai vine nimeni la stadion pina la meciul cu dinamo . Oricum SUCCES AMBELOR ECHIPE !

Tu te intitulează doar de fazan stelist.Din moment ce vorbești astfel de Ghencea chiar nu ai nici o treaba cu istoria acestui club..Sigur ești unul dintre *** *** ai psdului.Ar trebui sa te intitulează adishlugaluigigi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

slobozia1974
slobozia1974  •  30 August 2018, 20:15

Hahahahahahaha

rjka
rjka  •  30 August 2018, 19:24

Nu cred ca trebui băgați in seama o adunătura de *** becalioti care vin la stadion doar pentru finanțator , adevărați steliști știu adevarul și cunosc istoria clubului Steaua însemna CSA ,ca acolo sa născut nici nu trebuie o decizie judecătorească , ca să-ți dai seama ca Steaua a fost furată și nu cumpărată iar când sa dovedit lucrul asta , pe iubitori de finanțator ia acaparat frustrarea Rămâneți cu *** popesti Leordeni 2003 SRL bine ca am scăpat de niște cetățeni suporteri de rezultat samantari și *** lui gigi de fotbal nu mai vorbim ca pentru becaliot fotbalul înseamnă nea gigi urcate pe Maybach .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează