FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

EXCLUSIV Gesturi incredibile la finalul derby-ului ale unui jucător de la Academia Rapid, trecut și pe la FCSB » A călcat în picioare sigla Stelei!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 10:20

Tensiunile incredibile din tribună de la derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid 1-3 nu au fost singulare, ele revărsându-se și pe teren.

Ștefan Ciuculescu, 24 de ani, goalkeeper-ul Academiei Rapid, a fost protagonistul unor evenimente reprobabile înainte, dar și la finalul partidei.

Fost portar la FCSB în perioada lui Laurențiu Reghecampf, dat afară pentru că l-a imitat pe patronul Gigi Becali, Ciuculescu are un istoric extrem de controversat. 

În vară, portarul mărturisea că e fan declarat al Stelei Armatei. De altfel, a scandat alături de galeria roș-albaștrilor la primul meci amical disputat de echipa lui Lăcătuș în urmă cu un an!

În cele din urmă, destinul a făcut ca Ciuculescu să ajungă să apere poarta Academiei Rapid, fiind achiziționat de giuleșteni de la Comprest. Aseară, acesta a intrat pe Arena Națională cu un fular al Rapidului, scandând minute în șir alături de galeria giuleștenilor. 

La finalul derby-ului câștigat de echipa sa, Ciuculescu a fost printre cei mai exuberanți rapidiști. Acesta a mers la galeria Rapidului, a luat o "japoneză" pe care era inscripționată o stemă tăiată cu un logo vechi al Stelei, pe care a pus-o jos și a călcat-o în picioare. Goalkeeper-ul a fost stăpânit cu greu de antrenorul Constantin Schumacher, dar numai temporar, pentru că a continuat spectacolul în galeria alb-vișinie.

Cel mai probabil, Ciuculescu va fi suspendat de AMFB pentru gesturile sale reprobabile din finalul meciului cu CSA Steaua, 3-1.

Imediat după finalul partidei, goalkeeper-ul Rapidului și-a cerut scuze pe Facebook pentru acțiunile necontrolate avute la adresa steliștilor. 

Vezi și:

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Aprilie 2018, 14:06
Postat de simonhalep pe 15 Aprilie 2018, 12:18

***! Clubul unde am trecut. Ești rudă cu madam dăncilă? Ești din teleorman ciuciulescule?

Nu, e văr cu Eba!

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Aprilie 2018, 13:06

felicitari galeriei rapidiste

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Aprilie 2018, 13:05
Postat de Stefan Anghel pe 15 Aprilie 2018, 12:33

un cetatean cu spirit civic....daca merge la vot,apoi la capshuni in spania ce poti sa-i mai reprosezi ?!

la capsuni mergi tu clonatule

Vezi toate comentariile (11)
Comentează