FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA

EXCLUSIV Interes major pentru finala din play-off-ul Ligii a 4-a! Măsură importantă luată de AMFB: "Oamenii pot veni liniștiți la meci"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 18:48

Derby-ul decisiv pentru supremație în play-off-ul Ligii a 4-a, cel dintre Steaua și Academia Rapid, se va juca pe Arena Națională! Interesul este pe măsură, iar AMFB caută să ia măsuri importante pentru siguranța suporterilor. 

  • Academia Rapid - Steaua este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Telekom și liveTEXT pe GSP.RO. 

Claudiu Baboia, secretarul general al AMFB, a anunțat că până în acest moment s-au vândut aproximativ 15.000 de bilete, incluzând aici atât cele date la Arena Națională, cât și la casele de bilete de la stadioanele Ghencea și Giulești.

De asemenea, oficialul AMFB a dezvăluit că tichetele de la inelul I în peluza rapidistă s-au epuizat, așa că la cererea giuleștenilor a fost deschis și inelul 2.

AMFB A luat măsuri suplimentare de siguranță 

Precedentul meci de pe Arena Națională dintre Academia Rapid și Steaua (3-1) a fost oprit în repetate rânduri din cauza incidentelor din peluze, care s-au extins și în zona tribunei a II-a, unde se aflau femei și copii. 

Acum, Claudiu Baboia a anunțat că AMFB a luat măsuri importante pentru ca incidentele să nu se repete: "Am suplimentat numărul stewarzilor cu 50% peste c\t ni s-a cerut pentru a fi siguri că nu vor fi incidente. Deci oamenii pot veni liniștiți la meci, în zonele tampon de la peluze sunt mult mai mulți oameni de ordine, la fel și la tribuna a 2-a. Vrem să fie un spectacol frumos pe teren și în peluze, iar lucrurile să fie la locul lor". 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 9 puncte, 2 meciuri
2. CSA Steaua 6 puncte, 2 meciuri
3. FC Dinamo 1 punct, 2 meciuri
4. AS Tricolor 1 punct, 2 meciuri

Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CUM SE PROMOVEAZĂ: Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
102031457272119
Radu Fifea  •  03 Iunie 2018, 17:07

Razboiul clonelor, asa numeste acesta mizerie de meci! Doar cei carora le place sa caute prin gunoaie pot viziona o astfel de partida! Traiasca PSD si clonele acestui partid continuator al PCR-ului!

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Iunie 2018, 06:19
Postat de forumeer pe 02 Iunie 2018, 22:29

***, poate. In rest, vezi peluza noastra de la meciul precedent cu rapid si plangi.

Bă tu ești pe etno botanice? Păi cînd oare vreodată voi (sau ORICINE altcineva) sa COMPARAT măcar cu suporterii și galeria Rapidului!!! Vai mama voastră , păi voi nici să VISAȚI la peluza Rapidului nu puteți mă , și mă refer la CALITATE nu neapărat la faptul că rapidiștii sunt muuuult mai mulți decît voi. Voi cei de la CSA aveți o peluză foarte mișto , o galerie bună , dar mai întîi trebuie să ajungeți la nivelul Craiovei , al Petrolului , a lui U Cluj , a lui Dinamo, ... și POATE DUPĂ ACEEA să stați și să visați că într-u zi s-ar putea să ajunge pe undeva pe aproape de galeria și fanii Rapidului. Bă dar ce vă mai place să vă auziți vorbind... incredibil!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Iunie 2018, 06:07

Cel mai important este că vor fi iarăși peste 30.000 de FANI ADEVĂRAȚI pe stadion și o atmosferă cum Liga I nu a mai văzut de muuuult.... de muuult..... Altfel , nu vă mai faceți speranțe cu Talpan ca să vă bage el pe blat în Liga III , că TOT ce sa întîmplat la CSA sau Rapid a fost cu ACORFUL FRF și AMFB... totul este cît se poate de legal. Lăsați fotbalul să se joace pe TEREN nu pe la tribunale. Dacă aș fi stelist nu aș accepta (pentru a CÎTA OARĂ!!!) o mîrșăvie de genul "masa verde". Talpan este o șul/fă de om , un individ de doi lei , un șoarece de birou care pînă la urmă va intra mulți la pușcărie... AȘA să ne ajute Dumnezeu și Maica precistă , AMIN!!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează