FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

EXCLUSIV Superlovitură dată de Rapid! Un fost căpitan se antrenează cu giuleștenii și anunță: "Decât să joc în Liga 1 cu 200 de suporteri mai bine merg în Liga a 4-a cu 10.000"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2017 15:09

Ionuț Voicu, fundașul dreapta în vârstă de 33 de ani, se antrenează de câteva zile cu Academia Rapid, iar în iarnă, dacă nu va primi o ofertă foarte bună, spune că va alege să se reîntoarcă în Giulești.

"Deocamdată mă antrenez cu Rapid și mă simt foarte bine! Din iarnă voi vedea ce voi alege. Normal că m-ar tenta o revenire aici. Pe Giulești m-am simțit cu adevărat fotbalist!

Decât să joc în Liga 1 cu 200 de suporteri în tribune mai bine în Liga a 4-a cu 10.000 de fani. Rapid rămâne frumos și în Liga a 4-a!", a declarat Ionuț Voicu pentru GSP.ro.

Voicu a rămas liber de contract din august, când s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș. De altfel, fundașul a evoluat la Rapid în perioada 2012-2014 și a ajutat echipa la promovarea în Liga 1, fiind și căpitanul echipei în lipsa lui Pancu și Săpunaru.

În plus, din iarnă ar putea veni alături de rapidiști și Vasile Maftei, fundașul central în vârstă de 36 de ani intrând în dizgrația celor de la FC Voluntari.

Academia Rapid va juca sâmbătă, de la ora 19:15, pe Giulești, derby-ul din Liga a 4-a cu CSA Steaua.

7.000 de suporteria avut Rapidul în prima etapă cu Progresul 2005, scor 13-0

Citește și: Interviu EXCLUSIV în oglindă! Doi jucători crescuți de Dinamo se vor duela în derby-ul Rapid - Steaua: "Pe Giulești există o singură favorită"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
visiniujohn
visiniujohn  •  13 Octombrie 2017, 08:40

Il asteptam cu drag..un caracter frumos si un jucator bun

gtn5
gtn5  •  12 Octombrie 2017, 20:06

numai in liga a 4-a sa jucati caci acolo e locul vostru, mii de inaripate pe garduri .

randoom_._
randoom_._  •  12 Octombrie 2017, 19:59
Postat de ucluj2011 pe 12 Octombrie 2017, 19:38

Nu o face pe... știi tu ce. TOTUL este închiriat , iar în curînd TOTUL va fi cumpărat la licitație și tu ȘTII asta. lasă vrăjeala. După cum spuneam , vom trăi și vom vedea. Păi ăia din Giouleșyi sunt de 1.000 de ori mai legitimi ca voi , FCSB. Și CSA Steaua la fel. Că tu și cîțiva Gigiști ca tine vor să interpreteze adevărul în felul lor... asta este treaba voastră. ADEVĂRATUL derby se va juca sîmbătă pe Giulești pe o atmosferă ca pe La Bombonera între RAPID București și STEAUA București (adică adevărata Steaua ... CSA Steaua). PUNCT.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează