FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - AFC SINGURENI 10-1

FOTO Farmecul Vieții 95! Rapid a promovat în Liga a 3-a » Spectacol EXTRAORDINAR pe Giulești

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2018 17:08

Rapid s-a impus în returul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, scor 10-1, contra campioanei din Giurgiu, ACS Singureni. 

Peste 9.000 de fani giuleșteni au sărbătorit alături de gloriile Rapidului 95 de ani de la înființarea unuia dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din istoria României.

Academia Rapid a cumpărat palmaresul vechii societăți intrate în faliment și este, sub protecția Primăriei, continuatoarea echipei istorice. Toată suflarea vișinie a sărbătorit 95 de ani de la înființare.

Manșa retur a barajului de promovare cu Singureni a început la ora 20:00, dar spectacolul a pornit la 18:30, când Victor Socaciu a cântat pe o scenă pusă în spatele porții dinspre Teatru. În tribune, Cristi Săpunaru, Daniel Pancu, Nae Stanciu, dar și secțiile de la celelalte sporturi ale Clubului Sportiv din Giulești.

Ilyes încă poate!

A urmat un meci între Rapid 95 și Rapid Old Boys, echipe din componența cărora n-au lipsit nume grele precum Cristi Dulca, Robert Ilyes, Ovidiu Herea, Ianis Zicu, Zeno Bundea sau Adi Iencsi. Ultimul a fost cel mai căutat de cei peste 9.000 de rapidiști din tribune, care efectiv au explodat în momentul în care fostul fundaș a îngenuncheat și a sărutat gazonul de pe "Valentin Stănescu".

Meciul gloriilor s-a terminat indecis, scor 3-3. Golurile au fost marcate de Șoavă și Constantinovici, "dublă", iar Robert Ilyes a reușit un "hattrick". Fostul mijlocaș al giuleștenilor, ajuns acum la 44 de ani, arată și se mișcă de parcă ar căuta în continuare un contract de profesionist.

Schimb de generații

Au existat și momente speciale în timpul meciului gloriilor. Florin Motroc a fost schimbat de fiul său, Vlad, moment în care galeria a scandat ca în vremuri de glorie: "Faceți loc, faceți loc, trece trupa lui Motroc". Zeno Bundea i-a urmat și el exemplul și l-a băgat în teren pe fiul său, care i-a îmbrăcat tricoul ce îi ajungea până la genunchi.

Ziua de sărbătoare a fost încununată de promovarea oficială în Liga a 3-a. Rapid a câștigat și returul cu Singureni, scor 10-1, după ce, în tur, giuleștenii au învins cu 7-0.

 Academia Rapid - ACS Singureni 10-1
Au marcat: D. Niculae '10 '67 '84, Vlada '12 '47, Goge 23, Bratu (pen.) 45, A. Dovleac '52, Maftei '74, Burlacu '79  / Păun

GOL Rapid, 10-1: Daniel Niculae reia cu capul dintr-un corner.
GOL Singureni, 9-1:
Contraatac finalizat frumos de campionii județului Giurgiu. 
GOL Rapid, 9-0:
Alexandru Burlacu punctează din lovitură liberă.
GOL Rapid, 8-0:
Vasile Maftei șutează din interiorul careului, direct în vinclu. 
GOL Rapid, 7-0:
Daniel Niculae marchează cel mai frumos gol al meciului, din foarfecă, în minutul 67.
GOL Rapid, 6-0:
Andrei Dolveac marchează în minutul 52.
GOL Rapid, 5-0:
Vlada reușește dubla la prima acțiune importantă din repriza secundă.
A început repriza secundă!
GOL Rapid, 4-0:
Doru Bratu transformă o lovitură de la 11 metri. 
min 34:
Petre Goge este înlocuit cu Andrei Dovleac.
GOL Rapid, 3-0:
Goge fructifică un contraatac plecat de la o recuperare făcută de Daniel Niculae la 40 de metri de poarta adversă.
GOL Rapid, 2-0:
Marian Vlada trimite un șut superb din marginea careului de 16 metri. Mingea se oprește la colțul lung, aproape de vinclu.
GOL Rapid, 1-0:
Daniel Niculae speculează neatenția din apărarea oaspeților și trimite din 7 metri, cu latul, după o respingere nereușită a portarului. 

A început partida!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
indolentu
indolentu  •  24 Iunie 2018, 18:10
Postat de Cornel Brincoveanu pe 24 Iunie 2018, 16:37

Echipa de partid FC R putea sa se prezinte lejer la CM din Russia! Bateau sigur pe Panama, Arabia Saudita, Costa Rica, sau Tunisia ! Era mai greu cu banii , ca aia vor dolari si la PSD sint (doar) ruble! Apropos, acum Anglia a facut 7-0!!!

sterge ti ochelarii ba *** ca s a terminat 6 1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  24 Iunie 2018, 16:37

Echipa de partid FC R putea sa se prezinte lejer la CM din Russia! Bateau sigur pe Panama, Arabia Saudita, Costa Rica, sau Tunisia ! Era mai greu cu banii , ca aia vor dolari si la PSD sint (doar) ruble! Apropos, acum Anglia a facut 7-0!!!

thirteen
thirteen  •  24 Iunie 2018, 15:40
Postat de alex_1973 pe 24 Iunie 2018, 14:55

Probabil ești FCSB ist spălat pe chreier dacă nu ști sa faci diferența între corect .legal și viveversa..

Guilty...sunt Stelist (FCSB-ist cum zici tu) dar asta nu ma impiedica sa ma bucur...ca ati luat teapa...:))

Vezi toate comentariile (56)
Comentează