FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA, SÂMBĂTĂ, 19:15

FOTO Imagine războinică! Așa se pregătește Pancu înaintea derby-ului cu Steaua din Liga a 4-a

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 17:45

Daniel Pancu încearcă să readucă Rapid în fotbalul mare, dar până atunci trebuie să învingă CSA Steaua în derby-ul de sâmbătă, de pe Giulești, de la ora 19:15. Meciul va fi liveSCORE pe GSP.ro.

Până la jocul cu Steaua, Pancu a pornit antrenamentele și s-a fotografiat într-o ipostază cel puțin ciudată. Atacantul giuleștenilor s-a poza la bustul gol ținând în mână un topor.

Imaginea a fost postată de pagina de Facebook a celor de la Rapid TV, alături de descrierea: "Pancone e pregătit de meciul cu Steaua".

Chiar dacă pagina suporterilor giuleșteni se așteaptă ca Pancu să joace cu Steaua, informațiile GSP.ro spun că atacantul încă nu și-a revenit complet după accidentarea din meciul cu Dinamo și ar putea juca doar pe final cu roș-albaștrii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează