FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

FOTO Război total declarat de ultrașii Stelei! Bannere cu mesaj categoric: "Urmează marea împăcare?" » PCH atacată și ea

FOTO: Asociația Steliștilor 1947 +1   FOTO
FOTO: Asociația Steliștilor 1947

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 21:32

CSA Steaua a jucat azi un meci amical pe terenul 5 din Complexul Steaua împotriva celor de la Asalt. Disputa s-a terminat cu victoria categorică a roș-albaștrilor, scor 12-0.

Dacă pe teren, Steaua a părut că nu are adversar, lucrurile n-au stat la fel și în tribune, unde suporterii Peluzei Sud și-au arătat nemulțumirile. Comandantul Cristian Petrea și Peluza Cătălin Hîldan au fost țintele ultrașilor Stelei.

Primul e bănuit de interese ascunse și chiar de o posibilă înțelegere cu FCSB, în timp ce suporterii dinamoviști i-au supărat pe steliști din cauza unui banner afișat la meciul de duminică din Liga 1 în care au spus că Steaua este echipa de pe teren. 

Cele trei bannere afișate de steliști: 

  • Interese ascunse, lipsă de implicare / Petrea, urmează marea împăcare?
  • Comandantul doarme-n post 
  • PCH monument de falsitate / Afaceri pe cârca morților și derby-uri inventate

FOTO: Asociația Steliștilor 1947

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
catalynn
catalynn  •  02 August 2018, 10:35
Postat de manutd.steaua pe 02 August 2018, 10:23

Baietii astia mai bine s-ar interesa cine a primit puncte de la Uefa pt castigarea CCE in 86!

FYI: 25 Septembrie. Ce semnificație are data respectiva? Prima înfățișare in speța unde CSA solicita CONSTATAREA ca Palmaresul aparține Stelei conform motivării deciziei executorii CAB din Decembrie 2016, rămasă definitiva in Mai curent, dupa recursul la ICCJ. Desi speța e banala, nefiind vorba de un proces in sine ci de o constatare, e foarte posibil ca in buna tradiție a Justiție Romane sa avem cateva amânări pana la pronunțare insa oricum nu are cum dura mult. Odata finalizată si aceasta chestiune vom vedea atunci ce are de spus FRF, pedepsele pt mințirea cu premeditare a forului europen fiind drastice si mergând pana la dezafiliere, pt ca de fapt asta a facut FRF in ultimii ani, pt interese meschine au mințit ca Steaua e de fapt fcsb nu doar pe romani ci si UEFA!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  02 August 2018, 10:23

Baietii astia mai bine s-ar interesa cine a primit puncte de la Uefa pt castigarea CCE in 86!

hannah.robinson
hannah.robinson  •  02 August 2018, 08:05
Postat de rjka pe 01 August 2018, 23:46

Becaliotilor visați in continuare palmaresul stelei este la CSA numele steaua este indivizibil asta înseamnă ca palmaresul culorile sunt înglobate in nume asta a spus și instanța de judecată oare de ce instanța de ce a acceptat dosarul cu prejudiciul pe care gigi la făcut folosindu-se de numele Steaua deși nu avea drept ..?? Iar instanța sa pronunțat clar fcsb nu e Steaua iar după a început și judecată pentru prejudiciu , interesele FRF-ului este ca UEFA sa nu fie înștiințată de decizia pe care instanța a luat-o pentru ca banu primează dar in momentul când se va da un verdict final in Septembrie o sa se facă dreptate iar UEFA va fi in sfârșit informata așa ca becaliotilor voi sunteți o clona fără nume și fără palmares .

Chiar dacă nu va fi Septembrie... speram sa fie cat mai curand

Vezi toate comentariile (11)
Comentează