FOTBAL  »  LIGA 4  »  SCENOGRAFIE

FOTO + VIDEO Se întâmplă în Liga a 6-a din România » Scenografie demnă de un derby: fanii au colorat o tribună întreagă și au făcut spectacol

FOTO: Facebook Ultras România +2   FOTO
FOTO: Facebook Ultras România

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 19:15

Pasiunea suporterilor nu ține cont întotdeauna de liga unde evoluează echipa favorită, nici de miza meciului și nici de oportunitatea infimă ca formația favorită să tindă sprea marea performanță din fotbal. 

Un moment cu adevărat impresionant a avut loc în a 6-a ligă prahoveană, la duelul dintre Olimpia Comarnic și Unirea Bărcănești, câștigat de gazde cu 9-1. 

Ultrașii din Comarnic au realizat o scenografie spectaculoasă, cu ocazia Centenarului, colorând o întreagă tribună și aprinzând numeroase materiale pirotehnice.

 

Liga 7: AS OLIMPIA COMARNIC - Unirea Bărcăneşti (25.11.2018) Show pirotehnic realizat de galeria echipei gazdă pe cântecul Treceţi batalioane române Carpaţii!

Publicată de Ultras România pe Luni, 26 Noiembrie 2018

Vezi și: VIDEO + FOTO Imagini de neuitat pentru Ionuț Radu » Scenografie ULUITOARE în Genoa - Sampdoria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1449514625157120
Daniel Popescu  •  25 Aprilie 2019, 10:36

Repet, este liga a 7-a. În Prahova avem : liga A ( nivelul 4), superliga B (nivelul 5), liga B (nivelul 6), iar jocul s-a desfășurat în liga C, deci nivelul 7. Sper ca m-am făcut înțeles.

badeadorian
badeadorian  •  27 Noiembrie 2018, 16:19

Bravos , Olimpia Comarnic ... Beton , unde era candva ciment !! :))

badeadorian
badeadorian  •  27 Noiembrie 2018, 16:18
Postat de Popescu George pe 27 Noiembrie 2018, 09:23

Remarc ca in fotbalul romanesc nu se mai joaca fotbal ci se fac coregrafii , mai nou la toate nivelurile ..deciatat de jos am ajuns..de fapt asta o vede si orbul..

Vai .... cineva mai catolic decat Papa a dorit sa comenteze precum chiorul in tara orbilor !!! A reusit ... pentru ca el vede COREGRAFII acolo unde nu sunt !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează