FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

FRF a respins recursul celor de la CSA! Rapid merge în Liga a 3-a » Talpan a luat foc: "Mergem la TAS. E clar, e băgat politicul!"

Foto: Alin Grigore
Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat joi, 12 iulie 2018 17:18

Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins recursul lui Florin Talpan legat de contestația împotriva a cinci jucători de la Academia Rapid, anunță site-ul FRF.

"Recursul lui Florin Talpan a fost respins de către Comisia de Recurs a FRF, astfel încât Rapid va juca în Liga 3, așa cum s-a decis pe teren", se arată și pe facebook-ul Academiei Rapid.

 clipboard01

Contactat de GSP.ro, Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a luat foc când a auzit decizia FRF.

"Eu aștept ca FRF să dea o decizie temeinică și normală. Noi am solicitat loc în Liga a 3-a. Nici nu stau la discuție cu ei. Nu vreau să cred că ne-a fost respins recursul. Dacă vor să mergem mai departe, mergem mai departe la TAS, voi merge și la UEFA să explic care e treaba cu Steaua. Trăim într-o țară unde e prea mare corupția. Domnul Burleanu trebuie să știe că nu mă voi lăsa. Am crezut că acele comisii de la Federație vor judeca normal. Fotbalul românesc se va duce pe o direcție greșită.

Noi n-am primit nimic oficial de la FRF, dar sunt convins că ne vor da loc în Liga a 3-a. Dacă domnul Tudorache e în preajma domnului Dragnea trebuie să facă toată lumea cum spune el? Sunt convins că din toamnă vom fi în Liga a 3-a. Murim cu dreptatea în România. Sunt umilit de niște comisii. Eu nu mă opresc aici. Atâta vreme cât am dreptate pot fi sunat și de la Minister, eu merg mai departe", a declarat Florin Talpan pentru GSP.ro.

"Domnul Burleanu nu realizează ce face? Își bate joc de suporterii steliști. Am văzut că la dânsul la Federație scrie că Steaua a câștigat Cupa Campionilor în 1986, oare poate sta pe scaun când vede că o comisie numită de el își bate joc de cea mai mare echipă din România?" Florin Talpan

"Eu am sunat la Federație și mi-au spus că nu s-au pronunțat. De unde știu cei de la Academia Rapid decizia? Au relații la domnul Tudorache? E clar e băgat politicul. Domnul Tudorache să-și vadă de treaba lui. Ce a căutat la meciurile clubului Rapid în condițiile în care reabilitarea blocurilor nu le-a făcut? Străzile sunt cum sunt. Mesajul meu pentru toată lumea e «Talpan nu se lasă»" Florin Talpan

Cristian Jura, arbitrul român de la TAS, a comentat decizia pentru GSP.ro: "Orice speță sportivă poate merge la TAS indiferent că e un club profesionist sau un club de amatori, iar Federația respectivă e obligată să pună în aplicare decizia TAS".

Decizia definitivă a FRF

clipboard01

Florin Talpan a contestat dreptul de joc a cinci fotbaliști profesioniști de la Academia Rapid înaintea meciului direct din play-off pierdut de CSA Steaua, scor 0-2: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (120)
rjka
rjka  •  13 Iulie 2018, 14:06

Gigistilor stați cuminți in banca voastră nu mai mâncați semințe și mai lăsați manenelele , ca sa saturat lumea de comentariile voastre penibile voi vedeți-vă de fc Mogoșoaia 2003 SRL pentru ca Steaua înseamnă CSA , pentru cei care cunosc cu adevărat istoria acestui club și nu e fanul lui gigi .sau suporter de rezultat cum nu mai la fcsb vezi .

fibra
fibra  •  13 Iulie 2018, 12:53

Pe loc repaus Talpi! Devii caraghios si nu se poate pentru un reprezentant al glorioasei armate romane,nu?

dihorul
dihorul  •  13 Iulie 2018, 12:24
Postat de martinpen pe 13 Iulie 2018, 11:40

Ca o paralela, daca aia nu castigau batalia de la Stalingrad, tu erai acum foarte probabil vorbitor de rusa si lucrai in Siberia... Un pic de respect, totusi...

Pentru informatia ta batalia de la Stalingrad a fost castigata de bolsevici, adica de armata rosie, aceiasi armata care a infintat steaua in 47. Deci vorbeam probabil germana acum, nu rusa... Dar e greu cu istoria cand nivelul romanilor manelizati si a rromilor ce compun majoritar gruparea *** este egal cu pregatirea juridica a lui talpan care a fost in Afganistan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează