FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Fumigenă la Steaua?! Contre între suporteri și Cristian Petrea: "Nu mai e comandantul CSA" + EXCLUSIV Ce spune oficialul stelist

Articol de - Publicat marti, 02 octombrie 2018 19:09

Asociația Steliștilor 1947 susține că știe de o plecare importantă de la Steaua: Cristian Petrea ar fi fost înlăturat din funcția de comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, dar acesta neagă vehement.

"Din informațiile noastre, începând de astăzi, Cristian Petrea nu mai îndeplinește funcția de comandant al CSA Steaua. Detalii despre succesor și alte informații vor fi anunțate de club", se arată într-un mesaj pe Facebook al celor de la Asociația Steliștilor 1947.

asociatie

Cristian Petrea a negat informația pentru GSP.ro: "Nu am facebook să văd ce postează cei de la AS 47, însă pot să vă spun că nu e nimic adevărat din ceea ce-mi spuneți. Sunt comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Așa cum am fost numit comandant al clubului pot și pleca, dar deocamdată nu știu să se pună în discuție așa ceva".

Petrea a venit la CSA la 1 decembrie 2016, mai întâi împuternicit la comandă, apoi de la 15 mai anul acesta a fost numit în funcţia de comandant şi preşedinte al Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

CSA Steaua e lider în Liga a 4-a, cu maximum de puncte după primele 6 meciuri, fiind urmată pe podium de Dinamo și ACS Victoria București, ambele cu câte 16 puncte.

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
104343947122875
Anton Pan  •  03 Octombrie 2018, 14:01

Ridicol, stupefiant pentru o tara membra UE si NATO sa mai aiba comandanti militari care sa polueze și terfeleasca sportul profesionist, exact ca in tarile cu regim autoritar. Romania se plaseaza din nou la periferia democratiei si civilizatiei, prin existenta acestei structuri parazitare, anacronice si oribile care este Cazarma Stalinista a Armatei-CSA. Mai grav este ca exista inca o ciurda de ignoranti care sustin si aplauda cu inconstienta mecanismul pur sovietic al interventiei brutale si abuzive a bocancilor militari in sportul profesionist. O rusine!

catalynn
catalynn  •  03 Octombrie 2018, 12:25
Postat de randdoom pe 02 Octombrie 2018, 20:20

vrei sa spui ca promoveaza sigur adevarata dinamo. la ce bani a bagat acolo badea,nu are cum sa rateze promovarea. adevarata dinamo este in liga a 4-a si asta o stiu toti. toti *** stiu ca badea detine tot.

Bai prostache, Steaua joaca in Liga Elitelor U19 motiv pt care, conform ROAF, din sezonul urmator pot înscrie echipa mare in L3. Problema e ca vor trebui sa joace cu vreo jumate de echipa sub 21 se ani, ceea ce pe undeva e OK dat fiind ca la Steaua asta se si dorește, dar in L3 e mult mai complicat decat la amatori asa ca preferam sa ne calificam prin play off si nu avea restricții. Insa într-un fel sau altul Steaua Bucuresti (e doar una, mai stii alta!?) va juca de la anul in L3, deci omul știe ce spune, tu insa aberezi ca de obicei. Petrea va ramane in scaun atat timp cat Codrin Munteanu e secretar general MApN, asta daca nu ii va sta intre timp vreun fursec in gat! :-)))

1198766430181192
Abigail Laslas  •  02 Octombrie 2018, 22:14
Postat de faliment_fc_fcsb pe 02 Octombrie 2018, 20:09

Fă tu fibrilatie ventriculara. FC FCSB a intrat în anul morții, vă rupe pe genunchi Talpan.

talpan e ala cu desenul si cu caii de la bicicleta si cu gaura din covrig?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează