FOTBAL  »  LIGA 4  »  STADION STEAUA

Helmuth Duckadam critică declarațiile Ministrului Apărării, Gabriel Leș: „De ce să hotărăști tu în locul meu?!”

Helmuth Duckadam // foto: Arhivă GSP
Helmuth Duckadam // foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 19:37

Helmuth Duckadam, 59 de ani, fostul mare portar al Stelei, îi răspunde Ministrului Apărării Gabriel Leș, cel care azi a spus că doar echipa de fotbal a CSA va avea dreptul să joace pe noul stadion din Ghencea.  

Mă surprinde declarația. Dacă sunt bani publici, poate că și eu am pus 50 de bani acolo. De ce să hotărască domnul Leș în locul meu? Am văzut stadioane ale unor orașe din România unde au jucat alte echipe, cum s-a întâmplat la Pitești, la Târgu Mureș. E terenul Armatei acolo, dar nu Armata a consturit stadionul. Stadionul ar trebui să meargă la Primăria Sectorului 6.

Eu nu mai știu cine poate să facă ceva în țara aceasta! E de neînțeles, fostul președinte de la CSA, Cristian Petrea, spunea că oricine va putea juca acolo”, a declarat Helmuth Duckadam, cel care se poziționează de partea echipei lui Gigi Becali în conflictul identitar dintre FCSB și CSA. 

Duckadam face o comparație cu stadionul din Craiova, acolo unde FC U Craiova 1948, formația din Liga a 3-a patronată de Adrian Mititelu, nu are dreptul să joace pe staidonul modern pe care evoluează CSU.

„La Craiova e de neînțeles! De ce echipa lui Mititelu nu e lăsată să joace? E pur politică decizia de acolo!”, a spus Duckadam, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Gabriel Leș, Ministrul Apărării, explică ce se va întâmpla cu secția de fotbal a CSA Steaua și ce șanse are FCSB să joace pe noua Ghencea

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (37)
andrei1337
andrei1337  •  22 Martie 2019, 11:36

Are dreptate Duckadam! Statul urinează in capul nostru pentru că nu avem curaj să mergem peste ei și să îi tragem la răspundere. Noua daca nu ne place ceva, pornim blitzurile!!!! Cum e posibil să dea ministrul o interdicție unuia care a platit taxe și impozite de zeci de milioane de euro???? Sunt bani publici!!!! Oricine trebuie sa aibă acces pe el, atata timp cât plătește chiria. Și o persoana fizica, daca vrea să îl închirieze și are banii, ar trebui să poată face asta! Cat mai răbdăm sa se urce in capul nostru acești oameni puși tot de noi în funcție????

883135188391540
Popa Corneliu  •  22 Martie 2019, 10:30
Postat de forumeer pe 22 Martie 2019, 00:36

MApN e beneficiarul, prostule, mai informeaza-te! Nici nu e nevoid sa se faca din banii MApN. Il face o institutie a statului pentru alta. Steaua va juca aici, CSA fiind administratorul Complexului Sportiv Ghencea. Si da, se va face, lucrarile sunt in toi, fundatia e turnata.

Si de ce ,ma rog, Stimabilul Stat, din bani publici, sa-i faca lu' Madam Armata acest cadou? Aaaaa, am inteles! Terenul construit cu munca voluntara a soldatilor patriei si tot cu bani publici, cucerit cu... eroism de Armata Romana cu tancurile sovietice, acum trebuie "modernizat", culmea tot din bani publici, ca sa poata tovarasul general Dumbrava, sa-l trimita pe tov colonel de justitie Talpanica (cel cu Dreptul "facut" la Scoala de Militieni), la Madam Justitie PSD si pe urma sa se duca sa-si "IA BIRUL" de la ciobanasul machidon, care de... trei ani-ncoace, gura-i numai tace si-l deranjeaza pe tov Dancu din maretele sale vise pentru propasirea "laptelui si a mierii" in echipele de Primarii si a iubitei lui Cooperative!

883135188391540
Popa Corneliu  •  22 Martie 2019, 10:10
Postat de Dragos Bargaoanu pe 22 Martie 2019, 06:46

Dragă Helmuth 50 de bani ai pus, de 50 de bani iei decizii! Dacă Gigel va plăti banii datorați de către el, Stelei...să joace până-i vine rău! Deocamdată...tu ai plătit 50 de bani, dar Gigi a furat 1,95 euro de la mine!!!37 milioane de euro, împărțit la 19 milioane de români = 1,947 euro! IN RON...CAM 10 RON! Adică de 20 de ori mai mult decât ai plătit tu!!!

Esti indoctrinat si intoxicat rau de mass-media! De ce... "puii nostri" are Armata lu'peste prajit sa foloseasca banii poporului pentru investitii in sport, cand Departamentul Apararii are cu totul si totul alte obligatii si responsabilitati pentru a apara Tara, sa construiasca o Armata moderna, sa faca investitii la echipament si sa-si "modernizeze" armele si armamentul din dotare, nu sa modernizeze, din bani publici, Stadioane! Institutiile abilitate ale statului, ce pazesc, asta se numeste deturnare de fonduri si conturi! Primaria are fonduri, 5%, pentru infrastructura in sport! Deci destinati sportului, nu inarmarii!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează