FOTBAL  »  LIGA 4  »  REVENIRE

Își face Daniel Niculae propriul club de fotbal? "E posibil să mai joc" » În ce ligă ar urma să evolueze

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 11:53

Daniel Niculae (35 de ani) a jucat în sezonul trecut din Liga a 4-a pentru Rapid și în același timp a ocupat și funcția de președinte al clubului.

Atacantul a surprins pe toată lumea când la finalul sezonului a anunțat că pleacă de la Rapid, după mai multe neînțelegeri cu cei de acolo, însă acum susține că ar putea reveni pe teren.

Nu la Rapid, care va juca în Liga a 3-a, ci la un alt club. O variantă o reprezintă și înființarea unui club patronat de Daniel Niculae, care să ia naștere din Liga a 5-a bucureșteană.

"Voi merge la meciurile Rapidului, acolo e a doua mea casă. Cel mai greu pas a fost făcut, promovarea în Liga a 3-a. Rapidul merge mai departe atâta timp cât are suporterii aproape.

Dacă va fi o alternativă bună, e posibil să mai joc. În perioada imediat următoare voi vedea ce se va întâmpla", a declarat Daniel Niculae la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează