FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua. Iulian Miu avertizează AMFB: „Nu au bani, competiția nu se va termina pe teren!”

Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua +12   FOTO
Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 19:34 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 19:34

Iulian Miu (44 de ani), antrenorul secund al CSA Steaua, a descris situația la nivelul Ligii 4, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Deocamdată ne antrenăm pe grupuri. Nu stăm în cantonament. Nu folosim vestiarul, vin băieții îmbrăcați în echipament și se duc și fac duș acasă. Nu i-am testat până acum, o vom face la începutul lunii viitoare. Putem să ne pregătim, dar nu în număr mare. Suntem în grupuri de 6. Dacă trece timpul și restricțiile nu vor mai fi la fel, atunci putem juca”, a dezvăluit Miu la TV Telekom Sport.

Iulian Miu: „Liga 4 să se reia sub altă formă!”

Secundul „militarilor” le cere oficialilor de la nivelul Ligii 4 să revină asupra modului în care au plănuit disputarea meciurilor care vor decide cine promovează în Liga 3.

„Nu vom juca meciuri, nu se știe când vom intra și nu suntem obligați să facem aceste teste. Cei de la județe și AMFB nu au bani. Așteaptă se se relaxeze situația. Trebuie făcut un protocol între federații și Ministerul Sănătății că se poate relua la Liga 4, sub o altă formă. Dacă rămâne protocolul de la Liga 1, competiția nu se va termina pe teren

Noi vrem să jucăm, dar să ne anunțe ca să facem testarea, să căutăm cantonament. Dacă nu se respectă protocolul, noi avem 7 puncte avans și mergem mai departe, la baraj. Cei de la AMFB spun că mai este timp. Până pe 27 iulie e destul. Nu avem nici programul meciurilor. Trebuie să jucăm și un meci de Cupă”, a spus Iulian Miu.

CSA Steaua, 5 meciuri pentru promovare

Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) a stabilit ca sezonul regulat din Liga 4 să se încheie cu clasamentul din momentul suspendării, primele patru clasate, inclusiv liderul CSA Steaua, urmând să fie calificate la baraj. Pentru că locurile 4-5 sunt la egalitate de puncte, va exista un baraj pentru a stabili ultima participantă.

CSA Steaua era lider în Liga 4 București înainte de întreruperea provocată de coronavirus. Promovarea în eșalonul superior poate fi obținută însă doar la finalul unui play-off. Formația antrenată de Daniel Oprița își cunoaște două adversare, Rapid 2 și ACS Bucharest United. 

Comitetul executiv al AMFB a anunțat cum va fi stabilită ultima participantă. Se va organiza un meci de baraj între locul 4, CS Progresul București, și locul 5, AFC Asalt, formații aflate la egalitate de puncte. 

Clasament Liga 4 - București

  1. CSA Steaua 54p
  2. Rapid II 47p
  3. Bucharest United 46p
  4. Progresul 40p
  5. AFC Asalt 40p

În play-off, Steaua va intra cu 3p, Rapid II cu 2p, Bucharest cu 1p și câștigătoarea barajului cu 0p.

GALERIE FOTO. Imagini recente cu stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+8 FOTO

VIDEO. Vladimir Cohn despre războiul dintre Steaua și Dinamo înainte de '90: „Aveți bani negri?”

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:

Cornel Șfaițer, manager la Sepsi și membru DDB, acuză: „E cusută cu ață albă. Mi se par chestiuni făcute pe sub ușă!”

FCSB nu îl poate utiliza pe Marko Momcilovic, deși sârbul e apt de joc! Roș-albaștrii au uitat de el și nu i-au făcut niciun test

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
10aripa
10aripa  •  20 Iunie 2020, 07:04

Forzza Steaua București ! Go to L3!

105662257060988
Eugen Qy  •  20 Iunie 2020, 06:52
Postat de johnwick_chapter3 pe 20 Iunie 2020, 00:12

vrei tripla istorică, locul 2 la amatori , la 3 ani de la înființare?

DECI din '47 pana in 2020 sunt doar 3 ani ! Asa DA matematica ! Halal sa-ti fie ! Ha ha hahaha !!!!

catalynn
catalynn  •  20 Iunie 2020, 06:40
Postat de theprinciple pe 19 Iunie 2020, 21:13

sa-i spuna careva lui miu ca,clona csa nu are cum sa promoveze. este pur si simplu imposibil. pai si in situatia putin probabila in care ar termina pe primul loc in seria asta de bucuresti(putin probabil tinand cont ca clona fc r din liga a 2-a o sa isi trimita multi jucatori buni in liga a 4-a pentru meciurile cu clona csa) o sa joace baraj cu 2 echipe ce au buget triplu fatza de clona csa. va dau eu scris ca fix cu alea o sa pice.

Ba pămpălăule, chiar și dacă regulamentul le-ar permite rapidiștilor sa își înscrie in play off jucatori care nu au evoluat in campionatul regular, marea problema e ca prima echipa are meciuri pt promovarea in L1 începând din 4 Iulie și pana pe 1 August. Tu crezi ca Pancu și Alexa sunt atât de nebuni sa își pună in pericol promovarea in L1 pt echipa a doua. Ca sa bati Steaua trebuie sa trimiți “crema” la L4, nu doar niște jucatori de umplutura, in campionat i-am băut cu 4-0! Cine are mă buget tripul la baraj!? Aia din Giurgiu sau aia din Ialomița!? Pe aia din Mihailesti cu care cel mai probabil vom juca barajul i-am bătut cu 7-0 într-un amical! :-)))) Ba Vansoitane, Steaua e din sezonul viitor in L3 iar “Steaua din L1” desființată! :-))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează