FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 19:45, TV DIGI, GSP.RO

Lăcătuș nu e la curent cu febra biletelor la Steaua - Rapid, dar îndeamnă: "Haideți să intrăm în Cartea Recordurilor!" + Atac al "Fiarei" la adresa lui Gigi Becali

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 19:41

Marius Lăcătuș, 54 de ani, directorul tehnic al CSA Steaua, a vorbit despre afluența mare de spectatori care și-au anunțat prezența la meciul cu Academia Rapid de sâmbătă, declarând că nu este la curent cu agitația creată de apropierea partidei.

"Nu știu câte bilete s-au vândut. Chiar nu am detalii vizavi de numărul biletelor vândute. E destul de greu să batem recordul de asistență la un meci de Liga 4-a (n.r. - 49.118, la un meci Glasgow Rangers - East Stirling din Scoția). Hai să încurajăm pasionații de fotbal să vină la stadion pentru a intra și noi în Cartea Recordurilor! Dar refuz să mă hazardez în ceea ce privește numărul biletelor vândute până acum", a spus Lăcătuș la TV Digi Sport.

"Legenda" roș-albaștrilor a vorbit despre importanța meciului cu Academia Rapid și implicațiile pe care le poate avea în viitor partida de pe Arena Națională:

"Eu cred că vor fi mai mulți steliști în tribune. Avem posibilitatea, odată cu acest meci, să atragem o masă a suporterilor care sunt indeciși. Dacă vom reuși acest lucru, numărul lor la meciurile următoare va crește în mod cert. Nu cred că FCSB va rămâne fără suporteri, lumea vrea să vadă meciuri de Liga 1, din cupele europene, din play-off. În cazul în care vom ajunge și noi în Liga 1, vom vedea cu adevărat de partea cui se înclină balanța.

Nu vom tremura, indiferent de numele jucătorilor din echipa Rapidului. Într-un asemenea meci, fotbaliștii noștri au ocazia să demonstreze că au valoare. Dacă jucătorii au trecut bine peste meciul din Giulești din tur (n.r. 1-1), sunt sigur că vor reuși de data aceasta. Presiunea de atunci din Giulești a cântărit mai mult decât ce va fi pe Arena Națională.

"Fiara" nu a ezitat să-l atace pe Gigi Becali, cel care a mărturisit în repetate rânduri că va face tot posibilul ca Steaua Armatei să nu ajungă în primele două ligi din România:

"Becali spune că ne va pune piedici? El nici nu știe pe ce loc e «satelitul» din Liga a 3-a. Dacă noi facem pași mai mari și ajungem direct în Liga 2-a, printr-o minune? Craiova a fuzionat cu cineva? La noi se poate întâmpla orice. Fix asta e problema mea, câți jucători va trimite Gigi Becali la echipa a doua. Credeți că nu mai dorm la noapte din cauza asta? :D

Noi încercăm să facem o echipă puternică și să ne îndeplinem obiectivele, indiferent de ceilalți. Nu ne gândim că ne va pune bețe în roate. Cineva încearcă să ne pună bețe în roate de doi ani, dar nu reușește, ba chiar termină pe 2 și pe 3 în Liga 1. Eu știu că nu e bine să dorești răul altuia, mai ales că Gigi Becali e credincios".

CSA Steaua  - Academia Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 


  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  12 Aprilie 2018, 08:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  11 Aprilie 2018, 23:07
Postat de Neculaescu Mircea pe 11 Aprilie 2018, 23:04

***

da, de cand mi-ai

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  11 Aprilie 2018, 23:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează