FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 19:45, DIGI, GSP.RO

Lovitură pentru giuleșteni înainte de derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid: "Nu voi juca! Nu m-am antrenat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 10:35

CSA Steaua și Academia Rapid vor juca sâmbătă, de la ora 19:45, în derby-ul Ligii a 4-a. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1.

Daniel Pancu, 40 de ani, a anunțat că nu va juca împotriva echipei roș-albastre din cauza unei accidentări.

"Nu, nu voi juca. Nu m-am antrenat deloc cu echipa. Riscul este prea mare. Mai este un antrenament diseară, dar nu cred că voi juca. Riscul unei recidive este prea mare și aș putea pierde cel mai important meci, cel din play-off.

Față de meciul din tur (n.r. terminat 1-1) noi suntem mai bine pregătiți fizic. Și am crescut în valoare și experiență. Pe hârtie suntem favoriți. Sper să se vadă asta și pe teren. Sunt obiectiv. 

Noi, cei cu experiență, le spunem jucătorilor tineri să nu aibă emoții. Crampele apărute în meciul tur, în minutele 50-60, au fost de la emoții. Sper ca ei să își vadă de jocul lor", a spus atacantul la TV Digi Sport.

CLASAMENT LIGA A 4-A

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
1590342711086726
Stelian Manda  •  13 Aprilie 2018, 18:57

Cum să le mai ia 3 puncte Rapidului la meci ul cu Victoria din Turul de Campionat, cind Conform STATUTE ȘI REGULAMENTE, cei de la Victoria, erau OBLIGAȚI sa facă CONTESTAȚIE PENTRU SUBSTITUIRE, înainte, la pauză sau la terminatea jocului.Nu se poate veni după atâtea luni cu penalizarea Rapidului.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Aprilie 2018, 15:20
Postat de ucluj2011 pe 13 Aprilie 2018, 13:54

Stai liniștit că asta știu și becalioții , inclusiv Jack_the_Stripper , dar așa le place lor să despice firul în paiș'pe și să facă valuri pe uscat. Nu vor ei să accepte că CSA este adevărata Steaua și vrei să recunoască (public) că Academia Rapid este de fapt Rapidul București??? Le ceri prea mult!!!

Hai, că-i faci geloși pe nebraska și zizu cu logica ta... Dacă CSA e adevărata Steaua, cum zici tu, bazându-te pe faptul că e echipa Armatei, ce legătură e între Academie și CFR? Rapidul s-a desființat, iar Academia e apărută hocus-pocus din pălăria primarului sectorului 1... De celelalte rapide ce să zicem? Cât au fost bani au fost OK, ”adevărate”, acum... hop-țop! alții-s ăia adevărați. Că plătesc chirie...

ucluj2011
ucluj2011  •  13 Aprilie 2018, 13:54
Postat de valeri_gazaev100 pe 13 Aprilie 2018, 11:58

Jack, eu ti-am mai explicat tie , dar se pare ca nu vrei sa intelegi nicicum. Rapid e o stare de spirit, Rapid e ca un patrimoniu invizibil in sufletul fiecarui suporter. Noi am fost mereu echipa boema a fotbalului romanesc, ceva ce Steaua nu a fost si nu va fi. Nu suntem suporteri de cupe si flori, suntem suporteri pentru culori. Faptul ca Academia continua prin spirit traditia de 95 de ani a Rapidului, valoreaza mai mult decat orice palmares din acte. Suntem singura echipa recunoscuta a Giulestiului, intelege ca noi suntem singurul Rapid relevant, chiar daca sunt mai multe echipe cu acelasi nume. Asa cum, si Steaua din liga a 4a e singura echipa relevanta pentru suflarea ros-albastra. Dovada ? Sambata seara , cu incepere de la ora 19:45 ! :)

Stai liniștit că asta știu și becalioții , inclusiv Jack_the_Stripper , dar așa le place lor să despice firul în paiș'pe și să facă valuri pe uscat. Nu vor ei să accepte că CSA este adevărata Steaua și vrei să recunoască (public) că Academia Rapid este de fapt Rapidul București??? Le ceri prea mult!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează