FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Marius Lăcătuș a intrat pe teren la ultimul amical al celor de la CSA Steaua! Arbitrul a întrerupt partida

FOTO: CSASteaua.ro
FOTO: CSASteaua.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 20:25

CSA Steaua București a disputat o partidă amicală împotriva turcilor de la Cekmekoy. Meciul s-a întrerupt după 68 de minute, la scorul de 1-1, după ce antrenorul Marius Lăcătuș a pătruns pe teren pentru a cere explicații după un fault dur. 

CSA Steaua continuă să fie neînvinsă în stagiul de pregătire din Antalya. Dacă duminică s-a impus, scor 1-0, în fața divizionare secunde din Rusia Tom Tomsk, astăzi înfruntarea împotriva echipei din liga a 3-a turcă Cekmekoy nu a ajuns la final. 

Înainte ca meciul să fie întrerupt, Alex Mărgărit marcase golul roș-albaștrilor în minutul 60.

22 februarieeste data în care CSA Steaua încheie cantonamentul din Antalya

Comunicat CSA Steaua

„Al doilea amical al echipei de fotbal a CSA Steaua București în cantonamentul din Antalya, disputat în această după-amiază, împotriva formației turce de liga a III-a Cekmekoy nu a avut un final la fel de fericit ca și primul. Meciul a fost întrerupt în minutul 68, la scorul de 1-1!

În minutul amintit mai sus, jucătorul roș-albastru Lucas a suferit o intrare grosolană din partea unui adversar, dar faultul a rămas nesancționat de către arbitrul întâlnirii. În acel moment, tehnicianul roș-albaștrilor, Marius Lăcătuș, a intrat pe teren, a contestat decizia, iar pe fondul tensiunii create arbitrul a decis întreruperea partidei la scorul de 1-1.

Trebuie amintit și faptul că golul echipei turce a fost marcat în urma unui penalty acordat extrem de ușor. De altfel, ambele formații s-au arătat nemulțumite de prestația brigăzii de arbitrii care a condus acest amical”, se arată în comunicatul celor de la CSA Steaua.

Vezi și: 

CSA Steaua a transferat mai mulți jucători: „Din lot fac parte Moise, Adrian Ilie și Nițu” + Ce salarii au jucătorii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
104343947122875
Anton Pan  •  13 Februarie 2019, 12:07

antrenorul ratat, ***, buhait, incercanat si pomanagiu Lakatos nu pierde niciun prilej sa se faca de ras! Neghiobul are sarcina de la comandantul suprem al sovieticilor din armata romana sa castige toate meciurile, in caz contrar este trecut pe sectoare, i se taie portia de la popota si se suspenda solda. Cat pot fi de penibili ofiterasii smenari din CSA-Cazarma Stalinista a Armatei (la fel ca sustinatorii lor ignoranti si inconstienti), cu facatura lor oribila FC Kaki2017, menita sa le asigure reconectarea la banii din fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

153832661850843
Tavi Mai  •  13 Februarie 2019, 01:22

Ha Ha Ha! Stati sa vedeti pe Lakatos asta cum o sa intre pe teren daca promoveaza in prima liga! O sa incercuiasca stadioanele cu armata si rachete imprumutate de la deveselu ca sa li se fluiere 11m! Inca din liga a doua pun la cale mobilizarea de trupe la meciuri si trimit ofiteri la cursurile de arbitri "pentru viitorul luminos al stelei armatei reaprinse"!O stea cazatoare sprijinita de stele stinse! Sarmanii licurici candva mari, acuma mici...ASTIA CHIAR NU SE UITA IN OGLINDA SA VADA CAT SUNT DE RIDICOLI?

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  12 Februarie 2019, 21:39

comunicat cîsîa: in ultimul meci am dovedit ca suntem niste amatori care n-avem treaba cu fotbalul. In min 68, pe jucatorii adversi, spre deosebire de unii baieti, cu care jucam noi in curtea liceelor sportive, i-a *** de cine e lacatus :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează