FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA 1-1

Niculae, după Academia Rapid - Steaua: "Meci de nivelul Ligii 1" » Pancu își face mea culpa: "Câteodată ne mai stă mintea și nouă, celor mai bătrâni"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 21:18

Daniel Pancu s-a declarat impresionat de spectacolul făcut de cei 10.000 de fani prezenți la meciul dintre Academia Rapid și Steaua (1-1), în Liga 4, deși nu a rezistat pe teren decât jumătate de oră. 

Fotbalistul de 40 de ani nu a reușit să ducă meciul până la capăt din cauza vârstei și spune că a greșit la golul marcat de Predescu pentru roș-albaștri.

"Am încercat să joc, dar n-am forțat. Chiar dacă e Liga a 4-a, am întâlnit o echipă foarte bine antrenată. Am o vârstă și nu am putut să rezist. Până la urmă golul lor, penalty-ul, a pornit de la greșeala mea. Câteodată ne mai stă mintea și nouă, celor mai bătrâni.

Rezultatul îl consider bun, față de nivelul de pregătire al echipelor. Știam că întâlnim o echipă pregătită, tânără, talentată. În 1996, 19997, 1998, așa erau derby-urile cu Steaua și Dinamo. Felicitări suporterilor noștri, dar și alor lor pentru că au contribuit și ei. M-am simțit din nou ca la 20 de ani", a spus Pancu la finalul partidei, la TV Telekom Sport. 

Toate fazele VIDEO ale meciului Academia Rapid - Steaua pot fi văzute AICI!

Sentimentul său a fost împărtășit și de Daniel Niculae, căpitanul Rapidului odată cu ieșirea lui Pancu și marcatorul golului prin care giuleștenii au restabilit egalitatea.

"Rezultatul reflectă realitatea din teren, a fost un meci de nivelul Ligii 2 sau a Ligii 1, cu mulți jucători tineri și talentați. A ieșit un spectacol frumos, Giuleștiul a fost plin, și dacă am fi avut capcitate de 30.000 de locuri s-au fi umplut stadionul.

Și oaspeții cred că s-au simțit bine. Echipele fără suporteri nu vor simți niciodată asta, e bine să crești așa. Cred că dacă suporterii nu ar mai fi alături de aceste echipe, am spune că fotbalul românesc este pierdut", a spus Niculae  la TV Telekom Sport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  16 Octombrie 2017, 10:26
Postat de sooos1ck pe 15 Octombrie 2017, 12:13

Sa fim seriosi, asta nu a fost meci de nivelul L1, nici macar de L2, sa vedem ce faceti cand ajungeti in L2 cu echipa asta!

Daca tu ai fi serios si dupa meciul dintre Voluntari si FCSB, sau ma rog, dupa vreo alte 10 meciuri din Liga 1 pe care le-am vazut si eu ai mai sustine treaba asta inseamna ca ai probleme grave. In plus nu ai viziune fotbalistica. Echipa de azi a Rapidului nu va mai fi la fel peste 2-3 ani. Cei care raman vor creste in experienta iar cei care vor veni vor face diferenta pe care nu o vezi tu acum. Cu Rapid si Steaua promovate in Liga 1 nimic nu va mai fi ca acum. Nici macar FCSB. Suporterii ciobanului care acum se dau cu pumnii in piept se vor intoarce smeriti si si cu coada intre picioare in Ghencea, la pariu? Iar Rapidul. cu stadion nou ( ceea ce FCSB nu va avea in veci si sta pana la desfiintare in chirie ) si sustinut de Primarie, va atrage multe nume grele langa ea.

sooos1ck
sooos1ck  •  15 Octombrie 2017, 12:13

Sa fim seriosi, asta nu a fost meci de nivelul L1, nici macar de L2, sa vedem ce faceti cand ajungeti in L2 cu echipa asta!

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Octombrie 2017, 10:36
Postat de jedela pe 15 Octombrie 2017, 06:21

Poate nu a fost de liga 1 dar cu siguranta meciuri din liga 1 sunt de nivelul ligii 4. Iar pt astia batuti in cap care vorbesc de clone,voi chiar nu intelegeti ca de fapt clonele au reluat o activitate sportiva pe care o incetase. Din cauza legilor facute pt şmenari de patroni gen becali ,copos ,etc ,ati trait intr o confuzie totala . Sarlatanii astia au creat o societate care a activat fara sa preia si trecutul clubului. Iar pr0 sti ca voi inca mai asculta balivernele lui becali sau a altor parveniti .

Cred că asta știu și FCSB-iștii numai că le pălace să o facă pe pr/oștii. Super atmosferă cum numai pe Giulești se poate vedea. Felicitări și fanilor steliști pentru coregrafie și pentru mesaje (înafară de 2 care erau împotriva Rapidului). Plus de asta , în cei aproape 100 de ani de Tradiție și Istorie Giuleșteană , nu multe galerii au reușit să se facă auzite în SUPER atmosfera argentiniană din Giulești (DACĂ o fi reușit vreuna..) , dar ieri , ADEVĂRAȚII suporteri ai ADEVĂRATEI Steaua chiar au reușit să se facă auziți și asta chiar ESTE o performanță mare de tot (aproape imposibilă). Încă o dată BRAVO!!!!! Un super derby de mare tradiție pe care noi toți fanii fotbalului din România î-l așteptăm cu nerăbdare și în Liga I , alături și de alte echipe de tradIție cum ar fi U Cluj , Petrolul , UTA , adevărata Craiova , adevărata Poli Timișoara... Fotbalul poate că nu o fi fost "de nivelul Ligii I" , dar a fost peste MULTE partide de Liga I.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează