FOTBAL  »  LIGA 4  »  AMÂNARE

OFICIAL Decizie de ultimă oră a AMFB » Steaua și Academia Rapid sunt vizate

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 15:51

Temperaturile negative și ninsorile din ultimele zile i-au determinat pe reprezentanții Asociației Municipale de Fotbal București să ia o decizie de ultim moment. 

Etapa a 18-a din Liga 4-a București, care urma să se dispute marți și miercuri, nu va mai avea loc, aceasta fiind reprogramată pentru 3-4 aprilie. Decizia vine ca urmare a temperaturilor negative din aceste zile, majoritatea terenurilor aflându-se într-o stare lamentabilă.

Steaua urma să joace marți pe terenul lui CS Progresul 2005, în timp ce Academia Rapid era programată să joace, tot marți, pe terenul lui CS FC Dinamo.

"Din cauza vremii nefavorabile, jocurile etapei a 18-a, programată inițial pentru 20-21 martie, se vor disputa în 3-4 aprilie.

Etapa a 19-a se va disputa întocmai cum a fost programată inițial, în zilele de 23-24 martie. Vă mulțumim pentru înțelegere!", se arată în comunicatul emis în urmă cu scurt timp de Asociația Municipală de Fotbal București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
roy_demeo
roy_demeo  •  19 Martie 2018, 19:55

Steaua e pe locul 2 in Liga 1 .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close