FOTBAL  »  LIGA 4  »  FINANȚARE

Oficialii Academiei Rapid îi liniștesc pe suporterii giuleșteni: "Primăria Sectorului 1 n-a finanțat acest proiect"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 14:32

Primăria Sectorului 1 a anunțat că PSD va stopa investițiile care erau anunțate inițial pentru sport, însă Ovidiu Burcă, președintele Academiei Rapid, susține că această decizie nu va afecta clubul din Liga 4.

"Primăria Sectorului 1 până la acest moment nu a finanţat acest proiect. Este partenerul nostru de imagine. Nu ştiu ce s-a dezbătut în şedinţa de ieri. Proiectul nostru merge înainte, suporterii noştri nu trebuie să-şi facă griji. Noi avem sponsori deja.

Nu am primit niciun fel de finanţare din partea autorităţilor locale. Cum ne vom descurca până acum, aşa ne vom descurca şi înainte. Cu licitaţia, de fiecare dată când trece un termen se scade 10 la sută din sumă. Noi suntem interesaţi, dar ne vom prezenta când se va ajunge la un preţ corect", a spus Ovidiu Burcă pentru TV Telekom Sport.

"PSD a anulat toate investiţiile din sector: străzi, canalizare, alimentare cu apa (tot bugetul), DGASPC (11 milioane), şcoli şi spitale (12.5 milioane) sport, şi bineînţeles, rambursările împrumuturilor (8.4 milioane)", a anunțat ieri consilierul local Clotilde Armand printr-o postare pe Facebook.

Academia Rapid este pe locul doi în Liga 4 bucureșteană la finalul turului de campionat, la egalitate de puncte cu Steaua, dar cu un golaveraj inferior.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
104772133226352
Petre Radulescu  •  19 Decembrie 2017, 18:02
Postat de Costel Preoteasa pe 19 Decembrie 2017, 17:40

***

Bosorogule, ce a realizat Steaua pentru fotbalul românesc nu va realiza nicio altă echipă, derbedeu bătrân. Rapid a decedat. Dacă va apărea altă echipă, aceea nu va mai fi niciodată rapid, ci o clona creată de PSD.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  19 Decembrie 2017, 17:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  19 Decembrie 2017, 16:55

Cand am zis ieri ca Academia Rapid nu are nevoie de banii primariei si ca are sponsori, imediat ce a intrat in tura de planton din redactia gesepe, ion theslave palnie, platit de hartia asta de impachetat peste din banii lui gigi, a inceput sa injure birjereste, adica exact asa cum l-au invatat sefii ca trebuie sa faca, ca de-aia e angajat pe functie de postac de serviciu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează