FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Pancu a făcut anunțul pe care rapidiștii nu voiau să-l audă! Surpriză: ce va face atacantul din sezonul următor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 20:22

Meciul de mâine dintre Academia Rapid și Steaua este ultimul pentru Daniel Pancu, atacant care în luna august va împlini 41 de ani.

  • Academia Rapid - Steaua este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Telekom și liveTEXT pe GSP.RO. 

Anunțul a fost făcut chiar de atacantul Rapidului, care a dezvăluit motivul deciziei și ce va face începând din luna septembrie.

"Decizia era luată de mult timp. Din septembrie o să fiu destul de ocupat. O să fiu și oficial și directorul tehnic al Rapidului. Avem mult de lucru, grupe de copii și juniori, infrastructură, terenuri de antrenament.

Pur și simplu nu o să mai am timp de meseria asta de jucător, care e cea mai frumoasă din lume. A fost minunat, sper să închei cu o promovare. Sunt mândru de ce am realizat, nu numai la Rapid, în toată cariera" a declarat Pancu la TV Digi Sport.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 9 puncte, 2 meciuri
2. CSA Steaua 6 puncte, 2 meciuri
3. FC Dinamo 1 punct, 2 meciuri
4. AS Tricolor 1 punct, 2 meciuri

Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CUM SE PROMOVEAZĂ: Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alex_1973
alex_1973  •  03 Iunie 2018, 09:06

Oare ce grupe de copii și juniori își închipuie ca face?La firma redivivus unde este platit?Pancule vrabia mala viseaza.Ți a oferit partidul un post la o echipa care nu exista.care după un an promovează cu înșelătoria de regulament FRF.și tu din dorința de un scaun călduț dovedești ca.caracterul tău lasă de dorit.Lui Niculaie cu ce la ți momit de sa întors din drum?A fost singurul care a înțeles Cum stau lucrurile și a vrut sa pleca.

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  02 Iunie 2018, 23:33

***....DANIEL PANCU mai joaca 4(PATRU) MECIURI PENTRU RAPID 1-*** 2-meciul din finala cupei tot cu *** 3-meciul tur din barajul de promovare 4-returul barajului de promovare asa vreti ***....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează