FOTBAL  »  LIGA 4  »  PLAY-OFF

Start în play-off-ul Ligii a 4-a! Supercuplaj diseară în Giulești + Ultimele detalii

În sezonul regulat, derby-urile Rapid - Steaua s-au terminat 1-1 și 3-1 // FOTO: Cristi Preda
În sezonul regulat, derby-urile Rapid - Steaua s-au terminat 1-1 și 3-1 // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2018 09:15

Azi începe play-off-ul Ligii a 4-a, cu meciurile Rapid - Tricolor (18:30) și Steaua - Dinamo (21:00), în direct pe TV Digi Sport și pe TV Telekom Sport.

Joi, Jandarmeria a stabilit că partidele din play-off-ul Ligii a 4-a, care începe azi, sunt unele cu "grad mediu de risc", chiar dacă, în mod sigur, pe stadion se vor întâlni galeria Academiei Rapid și cea a Stelei.

A fost aprobat și planul de ordine depus de "Compania de pază", firma angajată de AMFB, aceasta urmând să asigure, în interiorul arenei, 130 de stewarzi.

Primele două etape din play-off, azi și pe 30 mai, se dispută pe stadionul Giulești. Pentru ultima rundă, în care e programată confruntarea Academia Rapid - CSA Steaua, AMFB a făcut demersuri ca aceasta să se joace pe Arena Națională, pe 3 iunie.

"Toate partidele vor fi televizate, fără ca AMFB să mai ia vreo taxă cluburilor. Am făcut solicitare la Arena Națională. Avem o confirmare verbală. Nici nu vreau să mă gândesc că am putea fi refuzați, pentru că n-am prea avea unde să se joace Rapid-Steaua. Ar fi variante să mergem la Giurgiu sau la Ploiești", a spus Marian Lumânare, președintele AMFB.

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10206513977794343
Bogdan Bogdan  •  25 Mai 2018, 13:13

O viata pentru Rapid Iubire fara sfarsit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close