FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Talpan somează FRF! "Nu lăsați Rapidul să joace barajul!" » Motivul invocat de juristul CSA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 17:15

Florin Talpan continuă lupta cu Academia Rapid și cu FRF și încearcă să blocheze barajul de promovare în Liga a 3-a pe care giuleștenii îl au de disputat.

Juristul celor de la CSA Steaua atenționează Federația Română de Fotbal să nu lase disputarea acestui baraj atât timp cât încă este pe rol un litigiu privind Academia Rapid, pe care a acuzat-o că nu i-a putut folosi legal pe Vasile Maftei, Ionuț Voicu, Petre Goge, Marian Vlada și Daniel Niculae.

Litigiul este încă pe rol la Comisia de Apel, după ce în primă instanță cererea înaintată de Florin Talpan a fost respinsă.

De asemenea, la finalul adresei trimise azi de Florin Talpan este specificat faptul că în cazul în care meciul de baraj va fi programat, Federația Română de Fotbal va suporta consecințele.

"Am notificat FRF să aplice și să respecte prevederile legale în vigoare și să sancționeze cu duritate nerespectarea de către AMFB a statutelor și regulamentelor FIFA, UEFA, FRF", a zis Talpan pentru GSP. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
mickey13
mickey13  •  18 Iunie 2018, 13:17
Postat de adriann_ pe 13 Iunie 2018, 21:46

Mi se pare incredibila nesimtirea cu care postacii becalisti formuleaza asemenea afirmatii. Realitatea este ca in speta cu FCSB orice om sanatos la cap ii da dreptate lui Talpan pentru simplul motiv ca lucrurile sunt extrem de clare iar dreptatea e 100% de partea MApN. In speta cu Rapidul lumea rade de Talpan pentru ca omul s-a facut de ras bagand contestatii DUPA ce le-am dat de cateva ori cu terenul in cap. Daca baga contestatiile astea de cand a inceput campionatul nu radea nimeni de el, ne judecam pe la comisii si aia era.

Gresit! Foarte gresit! insusi talpa-iute a precizat ca daca era el avocatul lui Jiji, ar fi castigat toate procesele cu armata. Nu am vazut scris undeva, ci l-am auzit pe col. talpa-iute! Deci, lucrurile nu sunt chiar asa de clare... jijel a avut incredere intr-unul care l-a imbrobodit si a pierdut... concluzia: talpa-iute a stiut unde sa apese pe rana sa doara, iar boii de avocati ai lui jijel, au oblojit mana cealalalta!

169060557063831
Stefan Anghel  •  14 Iunie 2018, 15:27
Postat de Bjorn Larsson pe 14 Iunie 2018, 10:18

Echipa comunistilor armatei trebuie sa cistige meciurile jucind fotbal, pai i-a batut Rapidul de i-a snopit de 3 ori, ei trebuie sa cistige pe teren nu mergind sa cerseasca, mai bine Talpamica sa stea in fata sediului armatei cu o punga si sa cerseasca bani acolo.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  14 Iunie 2018, 10:18

Echipa comunistilor armatei trebuie sa cistige meciurile jucind fotbal, pai i-a batut Rapidul de i-a snopit de 3 ori, ei trebuie sa cistige pe teren nu mergind sa cerseasca, mai bine Talpamica sa stea in fata sediului armatei cu o punga si sa cerseasca bani acolo.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează