FOTBAL  »  LIGA 4  »  ETAPA 5

Un UEFAntastic antrenează viitoarea adversară a CSA Steaua din Liga 4 » Are în echipă fotbaliști care au jucat în Champions League și Liga 1

Valentin Negru în tricoul Rapidului, în prezent e antrenor la Progresul 2005 +6   FOTO
Valentin Negru în tricoul Rapidului, în prezent e antrenor la Progresul 2005

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 13:22

Valentin Negru, fostul jucător al Rapidului din perioada UEFAntastică, alături de Marin Dună (președinte onorific) o antrenează în Liga a 4-a pe CS Progresul București 2005, echipă care urmează să întâlnească sâmbătă CSA Steaua.

În formația Progresului se găsesc jucători importanți care au evoluat fie în Champions League, fie în Liga 1 din România pentru echipe importante.

"Alături de Epaminonda Nicu (n.r. căpitanul Progresului) mai avem și alți jucători cu experiență precum Sorin Pană, Silviu Rotaru, Alin Stoica, Marian Stoica. Avem și un portar foarte bun, Cezar Stancu, ne-a ajutat foarte mult în aceste patru meciuri", a declarat Vali Negru pentru GSP.ro.

Fost antrenor la Viitorul Axintele și Oltenița, Negru recunoaște că echipa sa nu e în cea mai bună formă, dar speră la un joc bun cu CSA Steaua, sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Romprim.

"Momentan, avem fluctuații de formă. Obiectivul nostru îl reprezintă accederea în play-off. Nu știu dacă putem câștiga campionatul, pentru că acolo e și CSA, dar vrem în play-off. De la meciul cu Steaua mă aștept să facem un joc bun. Trebuie să fim noi mulțumiți la sfârșitul jocului. Rezultatul nu e foarte important pentru că oricum Steaua o să defileze anul ăsta, cel puțin până în play-off.

Pe noi ne interesează să facem o echipă, să ne lămurim de nivelul pe care-l avem până în iarnă și apoi să vedem dacă putem emite pretenții în play-off. E greu să avem pretenții în momentul ăsta, pentru noi important e să încercăm să jucăm", a adăugat Vali Negru.

jucătorii cu experiență de la progresul 2005

Epaminonda Nicu (38 de ani/fundaș central, fundaș dreapta) - a câștigat campionatul cu Unirea Urziceni și a evoluat cu formația ialomițeană în Champions League. Ultima echipă la care a fost legitimat a fost Unirea Tărlungeni, din Liga a 2-a, în sezonul 2016-2017.

epaminonda nicu 2
Epaminonda Nicu încearcă să câștige balonul aflat la piciorul lui Timo Gebhart de la VfB Stuttgart. Partida s-a jucat în Champions League, în anul 2009 // Foto: Guliver/GettyImages

Sorin Pană (36 de ani/fundaș central, mijlocaș central) - a jucat în Liga 1 pentru Concordia Chiajna și CS Otopeni. În 2013 s-a retras din fotbalul profesionist și a ales fotbalul amator din București.

sorin pana
Sorin Pană într-un duel cu Alexandru Bourceanu

Silviu Rotaru (30 de ani/mijlocaș central) - A evoluat în Liga a 2-a pentru Daco Getica, dar și pentru Oltenița în Liga a 3-a.

silviu rotaru
Silviu Rotaru cu mingea la picior

Alin Stoica (30 de ani/fundaș central) - A jucat în Liga 1 pentru Concordia Chiajna în sezonul 2011-2012. Ultima dată a jucat în Oman în 2016 pentru Sohar Club.

818187 alin stoica
Alin Stoica (stânga) alături de Andrei Antohi (dreapta)

Marian Stoica (29 de ani/fundaș stânga) - A câștigat Supercupa României cu Rapid București în sezonul 2007-2008, echipă pentru care a jucat atât în primul eșalon cât și în cel secund. Sezonul 2014-2015, când îmbrăca tricoul giuleștenilor, e ultimul în care a jucat pentru Rapid, ulterior evoluând pentru Oltenița, în Liga a 3-a.

2924 marian stoica
Marian Stoica în tricoul Rapidului

Clasament Liga 4

clasament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
lucghencea
lucghencea  •  21 Septembrie 2018, 18:37

STEAUA Bucuresti , Lacatus OLD Nr. 7 , Succes !

hitman222
hitman222  •  20 Septembrie 2018, 21:30
Postat de Anton Pan pe 20 Septembrie 2018, 17:35

O mica dar necesara corectura! Nu este vorba de Steaua ci de FC Kaki2017, echipa caricaturala a unei unitati militare infiintate in Romania de armata rosie de ocupatie. Steaua este in Liga a I-a si in cupele europene, nu in porumbii si balariile Ligii a IV-a, unde se zbate o fantoma recuperata de la Ghencea militar de ofiterasi smenari din MApN si CSA.

Mostra de prostalau.

indolentu
indolentu  •  20 Septembrie 2018, 18:00
Postat de Anton Pan pe 20 Septembrie 2018, 17:35

O mica dar necesara corectura! Nu este vorba de Steaua ci de FC Kaki2017, echipa caricaturala a unei unitati militare infiintate in Romania de armata rosie de ocupatie. Steaua este in Liga a I-a si in cupele europene, nu in porumbii si balariile Ligii a IV-a, unde se zbate o fantoma recuperata de la Ghencea militar de ofiterasi smenari din MApN si CSA.

ai terminat raportu vioara?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează