FOTBAL  »  LIGA 4  »  AMFB

UPDATE A venit decizia la apel în cazul "Talpan vs Academia Rapid"! » Fani steliști și juristul CSA au intrat în sediul AMFB. Poliția, chemată la fața locului

FOTO: Alin Grigore
FOTO: Alin Grigore

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 14:07

Recursul făcut de Florin Talpan, juristul CSA Steaua, împotriva a cinci jucători de la Academia Rapid, a fost respins ca nefondat de AMFB!

update 15:45

Iată decizia AMFB în cazul apelului lui Florin Talpan

clipboard01

Știrea inițială:

Deocamdată, nu e clar dacă acest caz este închis prin această decizie. În declarațiile anterioare, Talpan avertizase că e dispus să se adreseze FRF, în cazul în care verdictul nu va fi în favoarea lui. 

Colonelul MApN e la sediul AMFB. Tot acolo sunt prezenți și aproximativ 20 de suporteri ai celor de la CSA Steaua, care au încercat să primească lămuriri în privința procesului. Aceștia au intrat în sediu, înaintea anunțării deciziei, în biroul secretarului general Claudiu Baboia, pentru a discuta cu el. 

Poliția a fost chemată la fața locului, dar Claudiu Baboia a insistat că nu este nicio problemă și că fanii nu fac probleme. Întrebat în ce calitate discută cu fanii, Baboia a răspuns: "ca amic al lor". 

Suporterii au stat aproximativ 45 de minute în birou. Potrivit surselor GSP.ro, oficialul AMFB le-a spus că, dacă Florin Talpan va avea câștig de cauză, manșa tur a barajului pentru Liga a 3-a, AS Singureni - Academia Rapid 0-7, va fi anulată, iar CSA Steaua va juca în locul rapidiștilor.

În primă instanță, cererea celor de la CSA Steaua, prin care a fost solicitată excluderea Academiei Rapid de la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, a fost respinsă. Talpan a contestat dreptul de joc a cinci rapidiști: Daniel Niculae, Petre Goge, Vasile Maftei, Marian Vlada și Ionuț Voicu și susține că echipa giuleșteană n-ar fi avut dreptul de a încheia contracte cu jucătorii profesioniști atât timp cât n-a avut personalitate juridică.

Citește și:  EXCLUSIV Cum arată contractele celor 5 jucători contestați de Talpan » Gazeta a intrat în posesia lor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
nicktns
nicktns  •  22 Iunie 2018, 15:48

Tovarase Talpan matale ne spui ca daca avem studii superioare nu avem voie sa muncim ca muncitori necalificati? Dar matale tovarese in ce calitate ai intrat pe teren la meciurile CSA si in incinta ANFB? Ai dreptul sa tipi si sa urlii intr-o institutie publica ca pe vremea celui "ciuruit" de voi?

ucluj2011
ucluj2011  •  22 Iunie 2018, 11:05
Postat de Petre Radulescu pe 20 Iunie 2018, 16:07

Când ai să înțelegi că banii nu cad din cer și nici nu sunt culeși din pom? Dacă erau alții cu bani, veneau înainte să decedați. Banii pe care Nicolae, Pancu, Voicu, Maftei i-au primit și îi primesc sunt de la bugetul local al Sectorului 6, puișor. Cu mana-ntinsa la banii statului ați fost toată viața voastră.

Nu , cu mâna întinsă a stat Steaua toată viața , dar ..... "Cea-u-șes-cu nu mai e , Nu mai e be-leaaa-ua , Ca să dea co-mu-ni-cat , Să câș-ti-ge Steaaa-ua" !!! HUOOOOO. Respect Rapid. Locul vostru este ]n Liga I.

sasha8777
sasha8777  •  21 Iunie 2018, 07:44

Costele te'au ars astia de la AMFB, ai facut *** si ti'a crescut tensiunea.Vezi *** *** care sustin FC Fake Steaua aka FC Kaki fara idol. Pt Talpan o urare Sa ai succes la esec.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează