FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - TERMO 9-0

UPDATE Liga amatorilor! Ce s-a întâmplat la meciul Stelei de azi: "Așa e la noi, în Liga a 4-a, nu răspund jucătorii la telefon" » Academia Rapid a defilat

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 19:32

CSA Steaua s-a distrat cu AS Termo într-un meci restanță din etapa cu numărul 19 din Liga a 4-a, scor 9-0. Acesta e ultimul meci al roș-albaștrilor înaintea duelului cu Academia Rapid de sâmbătă.

Mihai Olaru (2), Alin Predescu (2), Cătălin Mirea (4) și Adrian Vîlcea sunt marcatorii Stelei din acest meci. Acest meci era restanță din etapa cu numărul 19, amânată din cauza vremii nefavorabile.

Echipa de start folosită de Ion Ion:

Chiș - Boerean, Pădureț, Sitaru, Grigore - Constantinescu, Vîlcea - Olaru, Răsdan, Predescu - Camara
Rezerve: Iancu, Jitaru, Radu, Zeciu, Curt, Bâtfoi, Mirea

Probleme înaintea meciului

Trei jucători de la Termo au avut probleme și nu au putut ajunge la timp la meci. Până în minutul 28, echipa oaspete a jucat a jucat în 10 oameni. Un fotbalist a ajuns mai târziu la stadion, a fost trecut pe foaia de joc și a intrat.

"Avem o situaţie dificilă, mulţi sunt angajaţi, e şi cu perioada aceasta cu Paştele. E cam greu să ne păstrăm echilibrul numeric şi valoric. Mereu am avut probleme când am jucat în timpul săptămânii. Când jucam sâmbăta, ne adunam câte 13-14.

Aşa e la noi, acum cu Paştele, mai venim după o bere, aşa e la nivelul ăsta. Băieţii termină programul la 3-4. A fost şi un accident, au întârziat, chiar am rugat brigada de arbitri să ne lase să întârziem meciul 10 minute. Unul e trecut pe foaie, dar nu mi-a răspuns la telefon", a spus antrenorul Marin Dan la TV Telekom. 

academia rapid, victorie distrugătoare

Și Academia Rapid a obținut o victorie facilă azi, reușind să se impună cu 8-0 în fața lui ACS Victoria. 

Golurile alb-vișiniilor au fost reușite de Burlacu, Niculae, de trei ori, Grigore, Vlada, de două ori, și Dovleac.


*Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
366212200464782
Iaka Marton  •  11 Aprilie 2018, 07:07

Mai lipsește Valentin Ceaușescu prietenul *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  10 Aprilie 2018, 22:09
Postat de catalynn2 pe 10 Aprilie 2018, 21:01

Asta in conditiile in care Sportul s-a retras dupa cateva etape iar AFC Rapid si nu numai ei s-ar putea sa nu incheie campionatul. Erau insa niste fcsbisti *** care sustineau sus si tare ca Steaua si Academia nu aveau ce cauta in L4 desi REGULAMENTUL PERMITEA!!! Era normal si firesc ca doua echipe sa fie invitate in L4, ce sa caute in L5?! Aaaaaaa, ca promovarea Stelei in L3 e nefavorabila fcsb asta e alta discutie :-)))) Felicitari baieti pt meciul de azi si mult succes in derby!!!

Despre CSA Steaua poti spune ca a fost invitata in liga 4, dar despre Academia Rapid n-o sa-ti vina sa crezi ca a promovat sportiv, adica pe teren, din liga 5. Cum s-a putut asa ceva? Nimic mai simplu, actuala Academia Rapid este fosta Miscarea CFR.

lucghencea
lucghencea  •  10 Aprilie 2018, 21:44

SUCCES BAIETI PENTRU SAMBATA , caci azi timpul la meci a fost foarte frumos in Ghencea si a fost prima zi din aprilie , azi in 10 , cand nu a suflat vantul la fel de tare ca zilele trecute si meciul nostru de acasa a fost si frumos si util si foarte placut de urmarit . Timpul se va pastra in aceleasi coordonate saptamana aceasta asa ca sambata pe Arena Nationala sa ne asteptam la un spectacol si o atmosfera de clasa , asa , ca pe timpuri ! Forzza Steaua !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează