FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Verdictul Comisiei în privința contestației lui Talpan împotriva Rapidului » Scandal în sală!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 18:26

Florin Talpan a contestat dreptul de joc al câtorva fotbaliști de la Academia Rapid înaintea meciului direct pierdut de CSA Steaua, scor 0-2: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Azi, Comisiile de la AMFB au dat verdictul: contestația juristului CSA a fost respinsă!

Decizia nu e una definitivă, iar reprezentanții CSA Steaua pot face recurs. În cazul în care vor avea câștig de cauză la apel, steliștii vor câștiga cu 3-0 la masa verde meciul cu Academia Rapid, care a decis echipa pentru barajul de promovare.  

Hotărârea l-a enervat peste măsură pe Talpan, care a avut o reacție nervoasă în sala de comisie de la AMFB. Sursele GSP.ro informează că acesta s-a răstit la cei prezenți, în special la Paul Mincu, juristul Ligii Profesioniste. 

Talpan a cerut Comisiei să-i fie prezentate integral toate contractele jucătorilor de la Academia Rapid, însă nu a primit informațiile cerute, fiindu-i arătate doar primele pagini ale contractelor solicitate. Din nou, juristul CSA Steaua a reacționat agresiv, răstindu-se la cei prezenți. 

 

"Dacă vorbim despre sportivitate, trebuia ca și noi, CSA Steaua, să luăm cinci jucători de la alte echipe și să joace pentru noi. Ne gândim și la o instanță din străinătate. Sunt convins că vom promova în Liga a 3-a" Florin Talpan, jurist CSA Steaua, în urmă cu o zi

  • Rapid a câștigat play-off-ul pentru Liga a 4-a și va juca baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. CSA Steaua a terminat pe locul 2 sezonul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (208)
mioriticul
mioriticul  •  07 Iunie 2018, 21:56
Postat de Robert Damian pe 07 Iunie 2018, 12:28

Personaj sinistru,juristul asta!!!O combinatie intre penibil si ***!!!!!

Jos gigistii!

194362334230310
Robert Damian  •  07 Iunie 2018, 12:28

Personaj sinistru,juristul asta!!!O combinatie intre penibil si ***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  07 Iunie 2018, 12:25

Nea Talpane nimeni nu a oprit Steaua sa ia jucatori de la alte echipe...Rapid a luat numai rapidisti cu state vechi, trebuia si voi sa faceti la fel. Adica cum sa zici ca Maftei Niculae Voicu si Pancu sunt adusi pe blat d e la alte echipe? :))))

Vezi toate comentariile (208)
Comentează
Close