FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Victorie clară pentru Rapid în Liga 4-a » Marea nemulțumire a liderului Daniel Niculae: "Le reproșez colegilor asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 20:46

Academia Rapid, una dintre favoritele la promovare, a obținut astăzi o victorie reconforantă în etapa a 9-a din Liga a 4-a București. 

Giuleștenii s-au impus cu 3-1 în deplasare, pe terenul "satelitului" Progresul Spartac.

"Veteranul" Daniel Niculae a reușit o "dublă", pe lista marcatorilor trecându-și numele și Cătălin Bărbălău, cel care etapa trecută a avut o evoluție apreciată în remiza cu Steaua. 

"Cred că Rapid ar fi câștigat și fără mine astăzi, dar e foarte greu să joci la un interval de doar trei zile. Sunt foarte mulți jucători care anul trecut jucau în Liga 5 sau care s-au lăsat de fotbal.

Totuși, ceea ce pot eu să le reproșez colegilor mei este lipsa de implicare, mai ales în prima repriză. Spun asta pentru că aștept mult mai mult de la ei", a declarat Niculae, potrivit TV Digi Sport.

Academia Rapid e lider, cu 23 de puncte, contracandidata Steaua având însă două meciuri mai puțin.

"Clubul de lângă inimă", așa cum e alintat de suporterii steliști, va juca mâine pe teren propriu în fața celor de la AFC Comprest Gim, de la ora 15:00. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magura
magura  •  19 Octombrie 2017, 22:37

Cine? steaua joaca in liga a IV-a :))))))))))))))))))))))

bigd
bigd  •  18 Octombrie 2017, 00:57

Steaua joaca joi in Europa League!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează