FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

VIDEO Avem filmarea! Scandal în sala de judecată » Talpan a urlat de nervi la ședința AMFB: "Încercați să mușamalizați cazul"

Foto: Alin Grigore
Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 21:13

Juristul CSA, Florin Talpan, a făcut o criză de nervi astăzi la ședința Comsiei de Apel în cazul contestației dreptului de joc a cinci jucători de la Academia Rapid.

"Nu știți codul de procedură civilă. Să facă demonstrația că au personalitate juridică. Ei nu au personalitate juridică, contractele sunt nule. De ce nu vreți să se afle adevărul? De ce sunteți aici? Dumneavoastră să nu ridicați tonul la mine, că nu aveți pregătirea mea. Încercați să mușamalizați cazul" a urlat Talpan la cei care au judecat cazul.

În sală s-a aflat și avocatul Rapidului, Paul Mincu, care a adus copiile contractelor fotbaliștilor semnate cu Academia Rapid. Comisia de Apel a amânat decizia pentru data de 20 iunie.

"Am ridicat un pic tonul pentru că avocații Rapidului și toți de acolo erau împotriva mea. Era normal să vorbesc așa, dar nu i-am înjurat", a spus Talpan pentru GSP.ro.

Florin Talpan a mai spus: "Sunt foarte dezamăgit de modul în care s-a judecat azi apelul contestației la AMFB. La termenul anterior comisia a pus în vedere avocatului Rapidului să depună contractele cu jucătorii înainte de termen pentru a lua la cunoștință de ele. Comisia ne-a respins proba cea mai importantă și anume că Rapidul să depună dovada personalității juridice. Or comisia respingând această solicitare nu poate să dea o soluție legală contestației noastre. În lipsa personalității juridice, Rapid nu poate încheia contracte cu jucătorii, iar dacă le-a încheiat acestea sunt lovite de nulitate absolută.

Nu știu ce bază legala vor invoca în judecarea apelului nostru, dar este clar că nu se respectă legea. Ar trebui ca toate echipele care sunt înscrise la AMFB să știe unde se duc banii lor! Pe salarii ale unor persoane care nu respectă legea, căci astăzi noi facem contestație, mâine s-ar putea să faceți dumneavoastră! Contractele încheiate așa zis legal, au fost depuse la ora 18:05! La întrebarea mea de ce au fost depuse atât de târziu avocatul Rapidului mi-a răspuns că așa vrea el! Este lipsă de etică profesională și respect atât față de mine cât și de comisie! Aveam senzația că avocatul se trage de șireturi cu noi!

Am solicitat și originalul așa cum prevede codul de procedură civilă, iar președintele comisiei mi-a răspuns că asta depinde de ei, nu de cod și că nu au nevoie! Mă întreb dacă comisia a participat vreodată la o judecată a unui dosar în instanță! Acolo nu te tragi de șireturi cu judecătorii și nu îți permiți să spui în fața instanței că aduci actele când ai tu chef! Trebuie să stopăm abuzurile".

 

 
Talpan a urlat de nervi la ședința AMFB

AVEM FILMAREA! Scandal în sala de judecată! Talpan a urlat de nervi la ședința AMFB: "Încercați să mușamalizați cazul" >>>>> https://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/video-avem-filmarea-scandal-in-sala-de-judecata-talpan-a-urlat-de-nervi-la-sedinta-amfb-incercati-sa-musamalizati-cazul-542238.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 19 Iunie 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (183)
1068099903224290
Sebastian Sebastian  •  20 Iunie 2018, 14:09

Epoca voastra s-a dus,ana pauker si ceausescu nu mai sunt,talpan este doar o imitatie jalnica a acestora,treziti-va ***(*** : copilul nenascut la termen,sarcina anormala,adica echipa care promoveaza direct in liga 1 fara sa urmeze etapele normale dezvoltarii).Daca nu va convine plecati inapoi la Moscova :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  20 Iunie 2018, 12:47
Postat de smdb pe 20 Iunie 2018, 12:27

Logica!?!? Vrei sa vorbim de logica?! Serios?!?! :)))))))))))))))))))) Hai sa vorbim de logica. Ma nasc in 2017 si am castigat CCE in '86. Ce zici de logica asta?! Tare, nu? :)))))

Ce rost are comparația ta cu 2017 cu CCE și cu ce face Talpan?Omul este jurist și acționează conform legilor statului Roman..Cine are dreptate sa câștige iar infractorii sa plateasca..Este simplu .dacă poți intelege.dacă nu .nu ți mai bate capul aruncând cu .mizerii.

smdb
smdb  •  20 Iunie 2018, 12:27
Postat de alex_1973 pe 20 Iunie 2018, 12:18

Ești sub orice critica..Eu am văzut numai persoane tinere asistați sociali cu logica zero ca și tine probabil.

Logica!?!? Vrei sa vorbim de logica?! Serios?!?! :)))))))))))))))))))) Hai sa vorbim de logica. Ma nasc in 2017 si am castigat CCE in '86. Ce zici de logica asta?! Tare, nu? :)))))

Vezi toate comentariile (183)
Comentează