FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA 1-1

VIDEO + FOTO A fost derby în Giulești! Academia Rapid - Steaua, ciocnire cu goluri, eliminări și 10.000 de oameni în tribune

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +32   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de , , - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 17:03

Academia Rapid și Steaua au remizat în Giulești, scor 1-1 în runda a opta a Ligii 4, într-o partidă în care centralul Iulian Dima a dictat două eliminări. În tribune au fost prezenți aproximativ 10.000 de fani.

Steliștii au început meciul în atac, iar eforturile le-au făst răsplătite după aproximativ jumătate de oră, când Andrei Predescu a deschis scorul din penalty, cu o "scăriță", după un henț comis de Doru Bratu în careu.

Toate fazele VIDEO ale meciului pot fi văzute AICI!

Daniel Niculae a restabilit egalitatea zece minute mai târziu, după o fază rapidă de atac la care Goge a pasat decisiv.

În partea secundă, Iulian Dima a fost actorul principal, cu două eliminari dictate într-un interval de doar un minut. Mai întâi, Doru Bratu a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault comis la centrul terenului, iar apoi Predescu a fost și el avertizat pentru a doua oară, pentru o simulare.

Cele două formații rămân neînvinse în campionat, iar Rapid păstrează avansul  de un punct față de principala contracandidată la promovare, în condițiile în care roș-albaștrii au însă un meci mai puțin disputat.

La meciul din Giulești au asistat aproximativ 10.000 de suporteri, printre care și Mircea Lucescu. Au fost 1.000 de fani ai Stelei, care au făcut spectacol în startul partidei (detalii AICI).

FINAL » Academia Rapid - Steaua 1-1
Au marcat: D. Niculae '38 (VIDEO) / Predescu '27 p. (VIDEO)
Doru Bratu (Rapid) și Predescu (Steaua) au fost eliminați.

min.90+3: FINAL DE MECI!

min.90+2: Un nou șut din lovitură liberă încercat de Zamfirescu, însă mingea trece mult peste poartă. 

min.80: Schimbare al Steaua: Vâlcea i-a lăsat locul lui Lalescu. 

min.71: O nouă schimbare la Steaua: Răzvan Zeciu a fost înlocuti cu Pătrănoiu.

min.63: Al doilea cartonaș roșu al meciului vine la Steaua! Alin Predescu a văzut și el al doilea galben, pentru o simulare la marginea careului.

min.62: Rapid rămâne în 10! Doru Bratu vede al doilea cartonaș galben pentru un fault la mijlocul terenului!

min.61: Olariu îl dribleză pe Pădureț la marginea careului și șutează din unghi, dar mingea nu prinde cadrul porții.

min.56: Ultima schimbare la Rapid: a ieșit Stancu și a intrat Lădaru.

min.55: O petardă aruncată de galeria Stelei a explodat chiar lângă banca de rezerve a roș-albaștrilor, deși la finalul primei reprize s-a făcut apel la fani să nu se mai arunce cu obiecte în teren.

min.48: Prima mare ocazie a părții secunde vine la poarta gazdelor! Zamfirescu a executat excelent o lovituă liberă de la paroximativ 20 de metri, dar balonul a lovit bara

min.46: Start în partea secundă!

min.45+3: Final de repriză în Giulești!

min.45+2: Daniel Niculae a pătruns pe partea dreaptă  și a încercat să șuteze din unghi, dar goalkeeperul stelist a intervenit și a trimis în corner.

min:38. GOOOL Rapid! Bărbălău avansează curajos, îl vede bine pe Goge, acesta îi pasează lui Daniel Niculae, care restabilește egalitatea cu un șut la care portarul Stelei nu a avut nicio șansă

min:37: Constantin Schumacher efectuează deja a doua schimbare în garnitura "feroviarilor": intră Alexandru Olariu, iese Daniel Burcea

min.36: Nou-intratul Bărbălău ia o o acțiune pe cont propriu, șutează din cădere cu piciorul stâng, dar goalkeeper-ul roș-albaștrilor respinge acrobatic în corner

min:30: Prima schimbare la Rapid! Nerefăcut complet, Pancu părăsește terenul, fiind înlocuit de Cătălin Bărbălău

min.27: GOOOOOL STEAUA! Predescu deschide scorul pentru roș-albaștri, dând dovadă de un sânge rece incredibil, alegând să ttransforme lovitura de pedeapsă cu o scăriță

min.26: Penalty pentru Steaua! Doru Bratu comite un henț în careu, iar arbitrul divează penalty

min.22: Schimbare la Steaua! Ion Ion este nevoit să facă o primă modificare, după accidentarea lui Mihai Butoi. Fundașul a fost înlocuit de  Claudiu Zamfirescu.

min.15: Steliștii sunt cei cu inițiativa, însă deocamdată acțiunile periculoase au lipsit la ambele porți. 

min.6: Fanii giuleșteni au aprins peluza, însă centralul Dima nu întrerupe meciul. Stadionul este învăluit de fum.

min.1: Start de meci în Giulești!

Echipele de start:

Academia Rapid: Vl. Ignat - Cristil, Iacob, D. Bratu, M. Stancu - Burcea (Olariu '37), Ad. Mitea, Duriță - D. Niculae, D. Pancu (Bărbălău '30), Goge

Steaua: M. Iancu - M. Butoi (Zamfirescu '22), Pădureț, Sitaru, A. Grigore - A. Vâlcea - Zeciu, G. Constantinescu, Olaru, Predescu - C. Mirea

19:00

După cum a anunțat în urmă cu câteva zile, Mircea Lucescu este prezent în tribunele Giuleștiului, alături de primarul Dan Tudorache. În acest moment, sunt peste 9.000 de oameni pe stadion. 

18:35

Primele incidente au avut loc la intrarea în sectorul steliștilor, unde a avut loc o încăierare. Suporterii s-au bătut între ei. 

 

Imagini de pe Giulești, înainte de meciul cu CSA Steaua

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 14 October 2017
18:30

Sute de oameni așteaptă la intrarea în stadion, cu mai puțin de o oră înainte de startul partidei.

 

18:15

Fanii steliști au ajuns cu aproximativ o oră înainte de meci la stadionul din Giulești și au ocupat locurile rezervate. Lumea a început să vină în tribune.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (401)
1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  15 Octombrie 2017, 11:35

Becali daca aduna toti makedonii lui ,( inclusiv puscariasii) si mai aduce si turmele de oi cu tot cu berbecuti . nu aduna 10000 de locuri ocupate. Baaaa , te rad astea in curand , daca fcsb-ul mai merge asa de slab. E clar trebue sa mai cumperi macar 10-15 jucatori....

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Octombrie 2017, 10:48

Super atmosferă cum numai pe Giulești se poate vedea. Felicitări și fanilor steliști pentru coregrafie și pentru mesaje (înafară de 2 care erau împotriva Rapidului). Plus de asta , în cei aproape 100 de ani de Tradiție și Istorie Giuleșteană , nu multe galerii au reușit să se facă auzite în SUPER atmosfera argentiniană din Giulești (DACĂ o fi reușit vreuna..) , dar ieri , ADEVĂRAȚII suporteri ai ADEVĂRATEI Steaua chiar au reușit să se facă auziți și asta chiar ESTE o performanță mare de tot (aproape imposibilă). Încă o dată BRAVO!!!!! Un super derby de mare tradiție pe care noi toți fanii fotbalului din România î-l așteptăm cu nerăbdare și în Liga I , alături și de alte echipe de tradIție cum ar fi U Cluj , Petrolul , UTA , adevărata Craiova , adevărata Poli Timișoara... Fotbalul poate că nu o fi fost "de nivelul Ligii I" , dar a fost peste MULTE partide de Liga I.

hitman222
hitman222  •  15 Octombrie 2017, 07:27

Asteptam echipele astea in liga 1 unde le e locul!

Vezi toate comentariile (401)
Comentează