FOTBAL  »  LIGA 4  »  ASC RAPID FRUMOȘII NEBUNI AI GIULEȘTIULUI

VIDEO+FOTO ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului a promovat în Liga 4! O altă entitate care susține că e continuatoarea Rapidului va lupta anul viitor pentru Liga 3

Foto: Răzvan Luțac +11   FOTO
Foto: Răzvan Luțac

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 20:31

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului (Rapid FNG), o altă entitate care susține că e adevărata continuatoare a formației alb-vișinie, a promovat astăzi în Liga 4 din București.

Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului au jucat returul barajului de promovare cu ACS Poli București II, la două ore după ce Rapidul lui Daniel Pancu a promovat în Liga 2. (Detalii, AICI!) În tur, FNG s-a impus cu 3-2, iar astăzi au remizat, 2-2, scor perfect ca aceștia să meargă în cel de-al patrulea eșalon.

Ca de fiecare dată în Liga 5, suporterii au făcut spectacol și la meciul de astăzi, încurajându-și favoriții pe tot parcursul jocului.

Frumoșii Nebuni ai Rapidului e un club format de fanii giuleștenilor nemulțumiți de asocierea politicului cu echipa antrenată de Daniel Pancu.


În altă ordine de idei, în Liga 4 s-au calificat în play-off CSA Steaua, Carmen București, Progresul 2005 și CS FC Dinamo. Doar câștigătoarea play-off-ului va merge la barajul pentru Liga 3, care se va juca în manșă tur-retur împotriva călărășenilor de la Mostiștea Ulmu.

Citește și:

Rapid a promovat în Liga 2! Pancu i-a făcut ofertă în direct unui fotbalist din Liga 1: „Noi îl vrem pe Alex Ioniță, iar el are nevoie de noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
legendavisinie
legendavisinie  •  17 Mai 2019, 19:23

Echipa care deține marca istorică RAPID a promovat în liga a 2-a.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  17 Mai 2019, 17:12

Nu există decât un singur Rapid, cel din liga a-2-a, Rapid FNG este echipa unor suporteri de la tribuna a-2-a a vechiului stadion Giulești..

spinoza
spinoza  •  13 Mai 2019, 07:46

Am auzit că mai sunt vreo 4-5 echipe, care vin tare din urmă și susțin că sunt și ele continuatoarele Rapidului!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează