FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

VIDEO HAOS la meciul lui CSA Steaua din Liga 4! Un fotbalist a fost făcut KO pe teren, imagini șocante! Marius Lăcătuș a intervenit + partida a fost suspendată în minutul 70

FOTO: Captură @
Asociația Steliștilor 1947 +4   FOTO
FOTO: Captură @ Asociația Steliștilor 1947

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 19:39

Meciul de Liga 4 dintre Victoria și CSA Steaua București a fost marcat de incidente reprobabile. Un jucător al formației lui Marius Lăcătuș a părăsit terenul desfigurat.

13:00

Mihai Cosmin a revenit cu detalii după verdictul medicilor. Acesta are o fractură în zona maxilarului și urmează a se opera.

„Doctorii mi-au spus că am o fractură complex orbital-zigomatică, pe partea dreapta. Acum sunt acasă, iar luni sau miercuri o să mă operez. Încă nu știu cât o să stau pe margine.

O să urmez toate procedurile legale și o să fac plângere. După operație, că așa este cel mai bine. După operație o să scot și certificatul medico-legal.”, a declarat Mihai Cosmin pentru GSP.

UPDATE vineri, ora 22:00

Mihai Cosmin, fotbalistul agresat, a oferit o reacție liniștitoare pentru GSP.ro: „Ca stare sunt bine. Durerea o simt doar în zona feței. Nu am primit încă rezultatele. Mi-au făcut radiografie, tomograf, câteva investigații EKG. Aștept rezultatele. Nu am nicio informație despre cât timp voi lipsi”.

Pe teren, CSA Steaua nu a avut niciun fel de probleme cu Victoria. La scorul de 5-0, în minutul 35 al primei reprize, s-a iscat însă o bătaie generală.

După un fault dur la mijlocul terenului, s-a creat un meleu, din care cel mai rău a ieșit Mihai Cosmin, de la CSA. A fost nevoie de intervenția oamenilor de pe margine și a lui Marius Lăcătuș pentru a opri seria de lovituri în figură. Fotbalistul vătămat a fost transportat la spital. 

Momentul violent e la minutul 50 al clipului. 

Arbitrul a fluierat finalul partidei în minutul 70, la scorul de 9-0 pentru Steaua. Adversarii nu mai aveau suficienți jucători pe teren din cauza eliminărilor și a accidentărilor. 

S-a jucat fără spectatori

Partida s-a jucat pe stadionul Rocar, fără spectatori. Astfel, fanii din Peluza SUD nu au asistat la eveniment.

CSA Steaua, favorită la promovare

CSA Steaua este lider în Liga 4 din București, cu 73 de puncte. Formația lui Marius Lăcătuș are un avans de șase puncte față de principala urmăritoare Carmen București. Câștigătoarea Ligii 4 din București va juca un baraj cu învingătoarea din Călărași. De acolo se va decide echipa care va promova în Liga 3.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  11 Iulie 2019, 23:56
Postat de Duse Adrian Alexandru pe 04 Mai 2019, 07:50

mai e nevoie ? echipa lu talpan si lacatus nu reprezinta ARMATA .

nu reprezinta nimic!

296634634302535
Duse Adrian Alexandru  •  04 Mai 2019, 07:50

mai e nevoie ? echipa lu talpan si lacatus nu reprezinta ARMATA .

431516447010175
Nuta Radu  •  04 Mai 2019, 07:25

Domnilor,,nu vi se pare anormal ca emblema [marca] steaua sa fie asa ,stema trebue sa fie cu csa steaua bucuresti.Mai mult armata noastra nu are bani sa-si ia uniforme si necesare dotari unei armate bine dotate ,unde esti domnule ministru al aparari,sau tea sucit si tie mintile TALPAN,de aceia suntem unde suntem cu dotarile unei armate bine dotate,sau va luat si voua mintile psd -ul.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează